Pellanet

Υπόθεση Γραικού: Βίαιο θάνατο βλέπει ο ιατροδικαστής

Συγκλονίζουν οι πρώτες δηλώσεις του ιατροδικαστή που πραγματοποίησε τη νεκροψία στο πτώμα του 56χρονου επιχειρηματία, Δημήτρη Γραικού, το οποίο εντοπίστηκε χθες θαμμένο σε χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σωτήρη Τσαντίρη, υπήρξε μία παραλλαγή της σήψης, λόγω του εδάφους, με αποτέλεσμα το πτώμα του άτυχου επιχειρηματία να σαπωνοποιηθεί.

«Υπήρξε μία παραλλαγή της σήψης και αυτό ήταν ευτύχημα γιατί ήταν αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά του σώματος. Το σημείο που είχε γίνει ο ενταφιασμός του είχε εξαιρετική υγρασία και έτσι έγινε αναστολή της σήψης και δημιουργήθηκε μία παραλλαγή που λέγεται σαπωνοποίηση. Αυτό μας έδωσε την ικανότητα να διαγνώσουμε το σύνολο των ιατροδικαστικών ευρημάτων, τα οποία μας οδηγούν σε μία σαφή αιτία», ανέφερε στο Newsit.gr, ο ιατροδικαστής.

«Αυτό που μπορώ να πω, γιατί εξελίσσεται ακόμα η ανάκριση, προκειμένου να αποδοθεί όλη αλήθεια, είναι, μόνο, ότι ο θάνατός του οφείλεται σε βίαια αίτια», πρόσθεσε.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

17:55 - Δήμος Έδεσσας Άθληση για Όλους

12:51 - Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας