Pellanet

Πρόσληψη γυμναστών για το πρόγραμμα «Άθληση για Όλους» στο Δήμο Πέλλας

Δημοσιεύθηκε και φέτος (Φ.Ε.Κ. Β’ 3200/21.8.2019) η έγκριση κατανομής θέσεων για την πρόσληψη πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σκοπό τη στελέχωση των ΟΤΑ Α’ βαθμού και των νομικών τους προσώπων, που θα υλοποιήσουν Προγράμματα Άθλησης για Όλους για την περίοδο 2019-2020.
Η Κοινή Απόφαση Π. Θεοδωρικάκου– Θ.Σκυλακάκη– Ελ.Αυγενάκη περιλαμβάνει αναλυτικό Πίνακα με την κατανομή 1.145 θέσεων σε 99 ΟΤΑ ανά την Χώρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους 4 Δήμους της Π.Ε. Πέλλας, το πρόγραμμα υλοποιεί (και φέτος) μόνο ο Δήμος Πέλλας, μέσα από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.), με την πρόσληψη 21 πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής.

Στο φύλλο δεν υπάρχουν οι Δήμοι της Σκύδρας, της Έδεσσας και της Αλμωπίας, καθώς από την Κεντρική Μακεδονία συμμετέχει όσον αφορά την Π.Ε. Πέλλας ο δήμος Πέλλας.

Η Ημαθία συμμετέχει με όλους τους Δήμους της (Νάουσας, Αλεξάνδρειας, Βέροιας), η Χαλκιδική με τους Δήμους Κασσάνδρας, Προποντίδας και Πολυγύρου, ενώ η Θεσσαλονίκη συμμετέχει με τους δήμους Καλαμαριάς, Κορδελιού-Ευόσμου, Λαγκαδα, Συκεών, Θέρμης, Θερμαϊκού, Ωραιοκάστρου, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Παύλου Μελά, Δέλτα και Πυλαίας-Χορτιάτη.

Κατά τα άλλα, πρόκειται για συμβάσεις ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως 8 μηνών.
Σημειώνεται πως η προκαλούμενη δαπάνη σε βάρος των προϋπολογισμών των οικείων ΟΤΑ και των ΝΠΔΔ και των ΝΠΙΔ αυτών, ανέρχεται κατ’ ανώτατο όριο σε 5.985.022,91 ευρώ και θα αντιμετωπίζεται αποκλειστικά από την είσπραξη εσόδων από την καταβολή αντιτίμου υπό τη μορφή διδάκτρων από τους ωφελούμενους ή από είσπραξη δωρεών και χορηγιών.

Οι υποψήφιοι επιλέγονται βάσει του Οργανωτικού Πλαισίου Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (ΦΕΚ Β’ 1774/17.6.2016).   Συγκεκριμένα στο άρθρο 9 του Οργανωτικού Πλαισίου αποτυπώνονται όλες οι λεπτομέρειες για τη διαδικασία επιλογής και πρόσληψης (έκδοση σχετικής προκήρυξης–ανακοίνωσης πρόσληψης προσωπικού, τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα κριτήρια επιλογής για τον καθορισμό της σειράς κατάταξης, τα απαιτούμενα προσόντα, οι οικονομικοί όροι απασχόληση κ.ο.κ.).

Δημοσιεύτηκε στις 23 Αυγούστου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:51 - 10η Ημερίδα για τα Μαθηματικά στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

11:37 - Το Νοσοκομείο Γιαννιτσών στηρίζει τη μητέρα, στηρίζει τις δράσεις για υγιή βρέφη, στηρίζει και ευαισθητοποιεί για την αξία του μητρικού θηλασμού

11:31 - Η Νέα Πέλλα γερνάει, το ΚΑΠΗ παραμένει κλειστό και οι ηλικιωμένοι στη μοναξιά τους

10:53 - ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ 2026

19:21 - Εγκληματική αδράνεια για το κλειστό ΚΑΠΗ της Νέας Πέλλας. Ποιοι βολεύονται!

11:41 - FoodTech Hackathon 2026

11:30 - Τιμητική βράβευση του Νίκου Γεωργιάδη από την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας

13:10 - Στηρίζουμε την 24ωρη απεργία της ΔΟΕ και την 3ωρη στάση εργασίας της ΟΛΜΕ την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2026

12:58 - «Check in για 2» ΕΔΕΣΣΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00

12:55 - «Check in για 2» ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00