Pellanet

“Κοσμοσυρροή” στην πρεμιέρα του “Εξοικονόμηση κατ’ οίκον”

Χιλιάδες αιτήσεις υποβλήθηκαν στις τέσσερις πρώτες λειτουργίας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος “Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ”, που άνοιξε στις 12.00  για τις περιφέρειες Ανατολικής και Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θράκης, Θεσσαλίας και Κεντρικής  Ελλάδας.

«Ήδη στις 16:00 βρίσκονταν μέσα στην πλατφόρμα 15.370 χρήστες. Από τον αριθμό αυτό έχουν ολοκληρωθεί οι  διαδικασίες υποβολής για 7.200 αιτήσεις, για τις οποίες έχουν δεσμευθεί 100 εκατ. ευρώ”, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Η πλατφόρμα βρίσκεται συνεχώς σε λειτουργία αλλά «λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής στο πρόγραμμα υπάρχουν καθυστερήσεις» και το υπουργείο συνιστά στους χρήστες «να επιδείξουν υπομονή».

«Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια από τεχνικής και επιχειρησιακής πλευράς για να αυξηθεί η ταχύτητα απόκρισης, ώστε να βελτιωθεί η εξυπηρέτηση  των ενδιαφερόμενων» καταλήγει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

 

ant1news.gr

Δημοσιεύτηκε στις 17 Σεπτεμβρίου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!

18:05 - ΣΔΕ Γιαννιτσών, Ανοικτή εκδήλωση Διάχυσης αποτελεσμάτων κινητικοτήτων Erasmus+

18:01 - Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας και του Δήμου Γιαγκόντινα – Νέα προοπτική για την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη

17:59 - Όταν ο Καμπανέλλης συνάντησε τον Μίκη : Μουσικοθεατρική παράσταση στον πεζόδρομο Γιαννιτσών!

13:14 - Ο Δημήτρης Τουτζάρης, από τη Farmer Secret στον PellaFm 103.3

12:22 - Συνέντευξη Φώτη Χατζόγλου, Περιφερειακού Συμβούλου ΠΕ Πέλλας στον PellaFm 103.3

23:16 - Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ – ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΑΜΙΛΛΑ ΚΟΥΛΙΕΒΑ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ

16:13 - τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης

09:40 - Στα 21 της χρόνια η Ισμήνη Τσιντονίδου ταξιδεύει από τα Γιαννιτσά στις λυρικές σκηνές της Ευρώπης

14:24 - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11:00-15:00 ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΕΣΣΑ, ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ 11:30 πμ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ