Pellanet

Εκδήλωση Συλλόγου Εδεσσαίων Θεσσαλονίκης

Στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Εδεσσαίων Θεσσαλονίκης για την επέτειο απελευθέρωσης της Έδεσσας από τον Τουρκικό ζυγό, συμμετείχαν ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φίλιππος Γκιούρος και η αντιδήμαρχος κα. Μαρούλα Βλάχου – Κατσάρα.

Ο Φίλιππος Γκιούρος, νομικός και Πρόεδρος του Δ.Σ. Έδεσσας, πραγματοποίησε ομιλία με θέμα την απελευθέρωση της πόλης, ενώ η συγγραφέας κα. Αδελαΐδα Ισμυρλιάδου μίλησε για το Γυμνάσιο Περικαλλές.

Την εκδήλωση πλαισίωσε το χορευτικό συγκρότημα του Φ.Σ. έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος».

Ο Δήμαρχος Έδεσσας με αφορμή την εκδήλωση δήλωσε «Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Εδεσσαίων Θεσσαλονίκης και τον ακούραστο Πρόεδρο κ. Δημήτρη Παυλίδη για την προσφορά τους. Η διατήρηση των δεσμών των εκατοντάδων Εδεσσαίων που ζουν στη Θεσσαλονίκη με τη γενέθλια πόλη τους έχει ιδιαίτερη σημασία και είναι ένα έργο στο οποίο ο Σύλλογος έχει ιδιαίτερη συμβολή.

Θέλω να συγχαρώ τον στενό μου συνεργάτη Φίλιππο Γκιούρο για την εμπεριστατωμένη του ομιλία, όπως επίσης και την κα Αδελαΐδα Ισμυρλιάδου. Δύο καθηλωτικές εισηγήσεις που έδωσαν μία διαφορετική νότα στην εκδήλωση».

Δημοσιεύτηκε στις 6 Νοεμβρίου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

17:55 - Δήμος Έδεσσας Άθληση για Όλους

12:51 - Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας