Pellanet

Έδεσσα: Παροχή αυτοκινήτου για το Βοήθεια στο Σπίτι

Ο Δήμος Έδεσσας παρέλαβε το αυτοκίνητο που διατέθηκε από τη δράση «Συμμαχία Ευθύνης» για την κάλυψη των αναγκών της δομής Βοήθεια στο Σπίτι και του Κέντρου Υποστήριξης των συμπολιτών μας, που δεν μπορούν και δεν πρέπει να βγουν στο σπίτι, λόγω του κορωνοϊού.
Η δράση «Συμμαχία Ευθύνης» πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών, με στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας των Δήμων σε όλη την Επικράτεια, να ανταποκριθούν στις αυξημένες υποχρεώσεις τους, λόγω της υγειονομικής κρίσης. Η ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς παρείχε 150 αυτοκίνητα στο πλαίσιο της δράσης, τα οποία θα βοηθήσουν σημαντικά στην προσπάθεια των Δήμων της χώρας να παρέχουν υπηρεσίες υποστήριξης στους συμπολίτες μας που πρέπει να μείνουν στο σπίτι.
Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου δήλωσε: «Ευχαριστούμε την ΚΕΔΕ και το Υπουργείο Εσωτερικών για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας. Θερμά συγχαρητήρια στην ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς για την πράξη κοινωνικής ευθύνης, που δείχνει ότι όλοι μαζί προσπαθούμε να
πολεμήσουμε την μάστιγα του κορωνοϊού και ταυτόχρονα να κρατήσουμε την κοινωνία όρθια.
Ο Δήμος Έδεσσας είναι από τους πρωτοπόρους στην υποστήριξη των συμπολιτών μας που δεν μπορούν και δεν πρέπει να βγουν από τα σπίτια τους, με την αξιοποίηση του συνόλου του στελεχιακού μας δυναμικού. Η δομή υποστήριξης θα έχει ένα ακόμα εργαλείο στην υπηρεσία των συμπολιτών μας.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια! Αυτό τον πόλεμο θα τον κερδίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!».

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαρτίου, 2020


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

17:55 - Δήμος Έδεσσας Άθληση για Όλους

12:51 - Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας