Pellanet

ΕΛΓΑ, επιμήκυνση της προθεσμίας για προσωρινή δήλωση ζημίας

Ο ΕΛ.Γ.Α. κατανοώντας τις δυσκολίες που υπάρχουν στις μετακινήσεις των παραγωγών λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας του covid-19, αλλά και με σκοπό την διασφάλιση πρωτίστως της δημόσιας υγείας, ενημερώνει ότι η προθεσμία για την υποβολή των προσωρινών δηλώσεων ζημιάς φυτικής παραγωγής στο εξής θα ανέρχεται σε 25 ημέρες και όχι στις προβλεπόμενες 15 ημέρες.

Η ανωτέρω προθεσμία ισχύει για όλες τις ενεργές αναγγελίες ζημιάς, καθώς και όσες εγκριθούν στο εξής για όσο διάστημα ισχύουν οι περιορισμοί.

Υπενθυμίζεται ότι στην ιστοσελίδα του ΕΛ.Γ.Α. έχει αναρτηθεί η Προσωρινή Δήλωση Ζημιάς που μπορούν οι παραγωγοί να εκτυπώνουν και να συμπληρώνουν τα απαραίτητα περιγραφόμενα πεδία.

Τις συμπληρωμένες αυτές Δηλώσεις, που μπορούν να παραλαμβάνουν κενές και από ειδικά διαμορφωμένους κοινόχρηστους χώρους των Δημοτικών Διαμερισμάτων, αφού τις συμπληρώσουν θα τις εναποθέτουν σε προβλεπόμενα διαμορφωμένα σημεία προκειμένου να πρωτοκολληθούν.

Δύνανται επίσης εναλλακτικά αφού τις εκτυπώσουν και τις υπογράψουν, να τις σαρώσουν (σε σκάνερ) και να τις αποστείλουν με e-mail στα αρμόδια Υποκαταστήματα του ΕΛ.Γ.Α.

Για τις προσωρινές αυτές δηλώσεις δεν θα καταβάλλονται τέλη εκτίμησης, τα οποία θα καταβληθούν όταν υποβληθούν οι οριστικές δηλώσεις ζημιάς φυτικού. Όλες οι πρόσφατες αναγγελίες ζημιάς είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του ΕΛ.Γ.Α.

 

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαρτίου, 2020


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27