Pellanet

Άλλη μια επιτυχία για τον ΝΟΓ: Στους επίλεκτους αθλήτες της κατηγορίας ανάπτυξης συμμετέχουν τέσσερις αθλητές του ΝΟΓ

Στους επίλεκτους αθλήτες της κατηγορίας ανάπτυξης συμμετέχουν τέσσερις αθλητές του ΝΟΓ σε διαδικτυακές προπονήσεις με ομοσπονδιακους προπονήτες.
---------------------------------------------------------------

Μια ακόμη επιτυχία για τον Ναυτικο Όμιλο Γιαννιτσών στην αναπτυξιακή κατηγορία της ομάδας αυτή τη φορά. Συγκεκριμένα, μετά από εργομετρικές αξιολογήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην κατηγορία Ανάπτυξης το πιο περασμένο Σαββατοκύριακο, οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Κλάδης Σπύρος, Καλαιτζη Παναγιώτα, Κιοσελάκη Εύα και Καλαιτζη Ευλαμπια κλήθηκαν να συμμετέχουν σε διαδικτυακές προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 6 έως τις 9 Μαΐου, υπό την επίβλεψη των ομοσπονδιακών προπονητών της κατηγορίας, κ.κ. Γιαννιού Δήμητρα, Γκουντούλα Απόστολο και Τζανίνη Βασίλη. Στις συγκεκριμένες προπονήσεις κλήθηκαν βάσει των επιδόσεών τους, οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, ηλικίας 11 έως και 14 ετών.


Το Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών θα ήθελε να συγχαρεί θερμά τους νεαρούς και πολλά υποσχόμενους αθλητές του για την επιτυχία τους να συγκαταλέγονται στα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελληνικής κωπηλασίας στις μικρές ηλικίες και να τους ευχηθεί να συνεχίσουν να διακρίνονται σε κάθε προσπάθεια τους!!!

Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών με τη σωστή καθοδήγηση του τεχνικού συμβούλου Ασπρογερακα Σπύρου και τον βοηθό προπονητή και πρωταθλητή του ομίλου Τσαλικίδη Βασίλη δημιουργούν την κατάλληλη βαση για την πολλά υποσχόμενη αναπτυξιακη ομάδα του Ομίλου.

 

Δημοσιεύτηκε στις 6 Μαΐου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

15:01 - Εναρκτήρια εκδήλωση τού «Λαϊκού Ανοικτού Συνεργατικού Πανεπιστημίου» Δήμου Έδεσσας

14:38 - Ανακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

14:35 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

14:30 - Οκτώβριος – Μήνας Ενημέρωσης και Πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού –  1η ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

11:48 - Δώδεκα ρόλοι, 45 λεπτά στη σκηνή και ένα θέατρο όρθιο στο χειροκρότημα    Ο Μάριος και το θεατρικό φυτώριο που ανθίζει στη Νέα Πέλλα

16:31 - Εξιχνίαση κλοπής

15:04 - Μάγεψε τους ακροατές του Πέλλα FM ο Μάριος από τη Νέα Πέλλα

17:45 - «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ¨ΤΣΟΥΦΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ¨»

17:18 - «Εκπαιδευτικές δράσεις εκτός σχολικής μονάδας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση» άρθρο με την άποψή του Ηλία Διαμαντόπουλου

10:15 - Ο «τολμηρός Μάριος» από τη Νέα Πέλλα στην πρώτη του παράσταση