Pellanet

Μητσοτάκης για Βοσκόπουλο: Έζησε όπως τραγουδούσε, «ανεπανάληπτος»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στα Social Media αποχαιρέτησε τον Τόλη Βοσκόπουλο που έφυγε από τη ζωή.

Το δικό του «αντίο» στον σπουδαίο τραγουδιστή, που άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή, είπε ο πρωθυπουργός. Ο Κυριάκος Μητοστάκης με ανάρτηση του στα Social Media τόνισε ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος σφράγισε με τον δικό του τρόπο τη λαϊκή μουσική.

Παράλληλα τον χαρακτήρισε «ανεπανάληπτο», όπως ήταν και ο τίτλος ενός εκ των κορυφαίων τραγουδιών που ερμήνευσε ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Αναλυτικά το μήνυμα του πρωθυπουργού
Ο Τόλης Βοσκόπουλος σφράγισε με τον δικό του αυθεντικό τρόπο τη λαϊκή μας μουσική. Έζησε όπως τραγούδησε, τραγούδησε όπως έζησε και με τον ίδιο τρόπο έφυγε: "ανεπανάληπτος", όπως θα λένε για πάντα οι μελωδικοί του στίχοι. Η σκέψη μας, στην οικογένειά του.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουλίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27

13:12 - Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος γυναίκας που έγινε τον περασμένο Ιούνιο στην Αλεξάνδρεια

13:08 - Μια Μαγική Βραδιά Κάτω από την Πανσέληνο: Ο Απόηχος της Συναυλίας του Κώστα Χατζή στην Έδεσσα

18:15 -  Ώρες ευθύνης για τους βουλευτές της Πέλλας δεν αντέχει η . κόκκινη γέφυρα .