Pellanet

Ιωάννινα: Έκλεψαν από σταθμευμένο όχημα 11.330 ευρώ

Τρεις άνδρες από τα Ιωάννινα συνελήφθησαν αφού νωρίτερα είχαν κλέψει ένα τσαντάκι με 11.330 ευρώ από σταθμευμένο όχημα.

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίων πραγματοποίησαν εντατικές έρευνες και κατάφεραν να ταχτοποιήσουν τα στοιχεία των φερόμενων δραστών.

Τότε ξεκίνησε η επιχείρηση για τη σύλληψη τους και εντοπίστηκαν στο Μενίδι Αμφιλοχίας. Με τη βοήθεια του τμήματος ασφαλείας Άρτας, οι δράστες έπεσαν στα χέρια των αρχών.

Οι άνδρες της αστυνομίας βρήκαν το τσαντάκι με τα χρήματα, ενώ προχώρησαν και στην κατάσχεση του οχήματος που οδηγούσαν οι τρεις συλληφθέντες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

Η μεθοδική έρευνα και οι συντονισμένες ενέργειες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων οδήγησαν στην άμεση σύλληψη χθες (20-09-2021) τριών ατόμων που κατηγορούνται για κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού.

Ειδικότερα, πρόκειται για ημεδαπούς, οι οποίοι όπως προέκυψε, είχαν οργανωθεί με σκοπό τη διάπραξη κλοπών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Όσον αφορά το χρονικό της υπόθεσης, προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα αφαιρέθηκε μέσα από σταθμευμένο αυτοκίνητο τσαντάκι με το χρηματικό ποσό των -11.330- ευρώ, κατά τη διάρκεια πρόσκαιρης απουσίας του οδηγού.

Αστυνομικοί της παραπάνω υπηρεσίας ταυτοποίησαν άμεσα τα στοιχεία των τριών ημεδαπών και ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις κατάφεραν να τους εντοπίσουν λίγη ώρα αργότερα στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας και να τους συλλάβουν με την συνδρομή και αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε το συνολικό αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, από το οποίο τα 11.030 ευρώ βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε ρεματιά σε χωριό των Ιωαννίνων.

Ακόμη, κατασχέθηκε μισθωμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι κατηγορούμενοι για την τέλεση της κλοπής και τη διαφυγή τους, το οποίο αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια εταιρεία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων».

Πηγή:iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

22:33 - Διάλογος του Επιτρόπου Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολου Τζιτζικώστα με νέους από όλη την Ευρώπη για το μέλλον του ευρωπαϊκού τουρισμού

22:30 - Συνεχίζεται η καμπάνια ενημέρωσης σε σχολεία του Δήμου Πέλλας για το Δημ. Συμβούλιο Νέων

22:27 - Αποστολή της Π.Ο.Π.Σ. στις Βρυξέλλες – Για πρώτη φορά συζητείται το θέμα της Γενοκτονίας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

22:24 - Ενημερωτικό Περίπτερο για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου εν όψει της 19ης Μαΐου 2026

22:20 - Αναλυτικό πρόγραμμα και φωτογραφίες για το 7ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού “Compartments Dance Project” στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, 17-31 Μαΐου

15:53 - ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π. ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ

12:53 - Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργικών Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών 2026

12:19 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

12:17 - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΕΝΙΑ

12:14 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων Μουσείου Γέσιου- Μάιος 2026