Pellanet

Έναρξη των συνάξεων του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Ιωήλ στην Έδεσσα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ θα αρχίσει για το τρέχον εκκλησιαστικό έτος τις Κατηχητικές Συνάξεις του Σαββάτου (για μαθητές των δύο τελευταίων τάξεων λυκείου και για νέους ηλικίας 18 ετών και άνω).
Οι Συνάξεις θα αρχίσουν από το Σάββατο 23 Οκτωβρίου. Θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στις 8.00 μ.μ., όχι στο Εντευκτήριο, αλλά στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (απέναντι από τον Ψηλό Βράχο), ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός σύμφωνα με τα υγειονομικά μέτρα.
Σημειώνεται ότι οι Συνάξεις αυτές θα μεταδίδονται και διαδικτυακά από τον μήνα Νοέμβριο, ώστε να μπορούν και εξ αποστάσεως να συμμετέχουν όσοι το επιθυμούν, όπως έγινε κατά το παρελθόν έτος.

Δημοσιεύτηκε στις 22 Οκτωβρίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:46 - Συνελήφθησαν 2 ανήλικοι στην Πιερία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

13:30 - «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τη βία μεταξύ ανήλικων σε δημόσιους χώρους και την επίτευξη της ασφάλειά τους

13:27 - Συνάντηση εργασίας του ΥΜΑΘ Κωνσταντίνου Π. Γκιουλέκα με τον Ευρωβουλευτή της ΝΔ Φρέντη Μπελέρη

13:26 - Διονύσης Σταμενίτης: «Η υλοποίηση του έργου Αρδευτικό Σύστημα Αλμωπαίου θα προχωρήσει κανονικά, με αύξηση προϋπολογισμού»

13:23 - Με τον νεανικό αέρα των μαθητών που ζωντανεύουν την Ιστορία η Βουλή τίμησε την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

12:16 - Πρόσκληση του Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου στην εκδήλωση ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου

12:13 - «Πρόσληψη μόνιμης Ιατρού ειδικότητας ΩΡΛ στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών »

12:08 - Γιάννης Βρούτσης: «Είναι χρυσή ευκαιρία για την Ελλάδα να βρεθεί στην πρωτοπορία του νέου Ολυμπιακού αθλήματος, της Παράκτιας Κωπηλασίας»

12:05 - Διονύσης Σταμενίτης: «Τους επόμενους μήνες αναμένεται η δημοπράτηση του Φράγματος του Αλμωπαίου»

12:04 - Σεμινάριο Ομάδας Προφορικής Ιστορίας Γιαννιτσών