Pellanet

Χριστούγεννα στο κελί για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο -Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

Σαρώνουν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το κινητο του Στάθη Παναγιωτοπουλου, οι αρχές αναζητώντας νέα στοιχεία.

Συγκεκριμένα αναζητούν νέα στοιχεία για το εάν ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο κι άλλα βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, χωρίς τη συγκατάθεση των γυναικών συντρόφων του, αναζητούν τα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελαβε προθεσμία και απολογείται τη Δευτέρα
Όλα αυτά την ώρα που ο… ροκάς πήρε προθεσμία χθες προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή. Ο ίδιος υποστήριξε ότι είχε ανεβάσει τα ροζ βίντεο, ωστόσο ισχυρίζεται ότι προ τριετίας τα κατέβασε και δεν γνωρίζει ποιος και εάν τα ανέβασε ξανά.

Όμως σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μίλησαν στο iefimerida.gr στις πορνογραφικές πλατφόρμες που ανέβαζε τα βίντεο είχε ψευδώνυμο, το οποίο περιλαμβάνει τη χρονολογία γέννησής του και το οποίο φέρεται να ήταν ενεργό μέχρι πρόσφατα.

Ο ίδιος εμφανιζόταν προκλητικός μέχρι χθες, δείχνοντας να μην έχει αντιληφθεί πλήρως το μέγεθος του κακού που έχει προξενήσει σε γυναίκες που τον εμπιστεύθηκαν.

Και τρίτη γυναίκα θα κινηθεί νομικά
Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και τρίτη γυναίκα που έχει διαπιστώσει ότι έχουν αναρτηθεί και δικά της βίντεο στο Διαδίκτυο και το επόμενο διάστημα θα κινηθεί και εκείνη εναντίον του. Σημειώνεται πως σε βάρος του παρουσιαστή ασκήθηκε δίωξη για αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ' εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, πράξη που διώκεται σε κακουργηματικό βαθμό.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 24 Δεκεμβρίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:45 - Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας σε Έβρο, Ροδόπη και Ξάνθη

14:39 - Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη μεγαλύτερη διεθνή τουριστική έκθεση της Μέσης Ανατολής, Arabian Travel Market, στο Ντουμπάι

14:34 - Χθες (15/4) το 1ο Νηπιαγωγείο Έδεσσας υποδέχθηκε και πάλι στο ζεστό, σύγχρονο και φιλόξενο χώρο του τις μικρές και τους μικρούς του φίλους.

14:32 - Στις 20 Μαΐου 2024 ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων για εγγραφή στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Δίου-Ολύμπου

14:31 - Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2024

14:28 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν γυναίκα στην Πέλλα

14:25 - 31ος Εικαστικός Μήνας Μάϊος Συνεχίζεται με την έκθεση ζωγραφικής του Σάμη Ταμπώχ με ειδικό βάρος για την πόλη

14:22 - Εγκρίθηκε η αναγγελία για την αποζημίωση από τις ζημιές της ανεμοθύελλας της 3ης Μαΐου στις καλλιέργειες ακτινιδίου στο Λιτόχωρο

14:19 - 12ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών “Τα 12 Κουπέ”, 19/05 – 02/06, στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ

14:15 - 2ο AXIOS RUNNING FESTIVAL. Ο Δήμος Χαλκηδόνος υποδέχεται τους δρομείς στη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού!