Pellanet

Απάντηση του συνδυασμού ΠΕΛΛΑ 2020 στις ύβρεις του κ. Παπανικολάου.

Ο Δήμος Πέλλας νίκησε χθες! Όχι μόνο γιατί εξέλεξε τη δημοτική αρχή που ξεχρέωσε και νοικοκύρεψε τα κατάλοιπα του παρελθόντος αλλά κυρίως γιατί οι δημότες της ψήφισαν δημοκρατικά και ώριμα. Η κατά πλειοψηφία επιλογή τους επιβεβαιώθηκε και τη δεύτερη Κυριακή και μετατράπηκε σε εντολή διοίκησης και προόδου.

 

Σε πλήρη αντίθεση με τον τύπο και την ουσία της δημοκρατικής εκλογικής διαδικασίας βρέθηκε δυστυχώς ο επικεφαλής του δεύτερου σε ψήφους συνδυασμού. Κατώτερος από τις περιστάσεις, ο κύριος Παπανικολάου με τις αντιδράσεις του ντροπιάζει τον τόπο μας και τους δημότες που τον ψήφισαν. Εξευτελίζει τη δημοκρατία, τους θεσμούς και την ίδια την ιστορία του Δήμου που τον εξέθρεψε και τον ανέδειξε.

Σε δηλώσεις του για το αποτέλεσμα μίλησε για χούντα στο Δήμο και αποκάλεσε εαυτόν δήμαρχο Γιαννιτσών! Αποκάλυψε έτσι το πόσο αμετανόητα προσκολλημένος είναι στο άθλιο παρελθόν που κόντεψε να καταστρέψει ολόκληρη τη χώρα.

 

Αν μίλησε υπό το κράτος της απογοήτευσης, δεν είναι πολιτικός άντρας και πρέπει να παραιτηθεί από κάθε προσδοκία να ξανασυμμετάσχει στα κοινά. Αν μίλησε ψύχραιμα, τότε είναι επικίνδυνος, διχαστικός, υπονομευτής του δημοκρατικού κλίματος και της κοινωνικής συνοχής, ανάξιος να διαχειριστεί τον εαυτό του και να τιμήσει τους ανθρώπους που προσπάθησαν μαζί του! Η αναξιοπρέπει του πολιτικού δεν είναι απλή υπόθεση... βλάπτει σοβαρά τη δημοκρατία!

 

Ο Δήμος Πέλλας έχει Δήμαρχο και πολλή δουλειά μπροστά του. Οι υβριστές, οι κατ'επάγγελμα προοδευτικοί, οι δήθεν φίλοι του λαού με τα δανεικά λεφτά και τα μεγάλα λόγια θα μπουν στο προσφιλές τους χρονοντούλαπο. Για να αφήσουν ήσυχους τους υπόλοιπους να κάνουν με πρόγραμμα και συναίνεση ό,τι χρειάζεται για να πάμε μπροστά!

 

Γραφείο Τύπου

ΠΕΛΛΑ 2020

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά