Pellanet

Χρηματιστήριο Στις 958,93 μονάδες ο Γενικός Δείκτης με πτώση 0,53% -Εν μέσω πτωτικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών

Πτωτικά κινείται η χρηματιστηριακή αγορά στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του χρηματιστηρίου.

Εν μέσω πτωτικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών, στον απόηχο της χθεσινής υποχώρησης των δεικτών στη Wall Street μετά το άλμα σε νέο υψηλό 40 ετών του πληθωρισμού στις ΗΠΑ.

O Γενικός Δείκτης Τιμών, στις 11:00, διαμορφώνεται στις 958,93 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,53%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 7,14 εκατ. ευρώ. Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,63%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,51%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Ελλάκτωρ (+2,59%), της ΔΕΗ (+0,59%) και της Coca Cola HBC (+0,27%).

Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Alpha Bank (-1,52%), της Eurobank (-1,46%), της Μυτιληναίος (-1,46%) και της Motor Oil (-1,04%). Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Ασφαλειών (+1,00%) και των Τροφίμων (+0,26%).

Αντιθέτως, τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Τραπεζών (-1,38%) και των Προσωπικών Προϊόντων (-1,16%). Ανοδικά κινούνται 19 μετοχές, 53 πτωτικά και 13 παραμένουν σταθερές. Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές Moda Bango +6,29% και Αλουμύλ +5,21%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές Attica Συμμετοχών -3,93% και Reds -3,50%.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου, 2022


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027