Pellanet

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη η ψυχίατρος που κατηγορείται για τον θάνατο τροφίμου

Ελεύθερη χωρίς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία της, η 47χρονη γιατρός η οποία διώκεται για το θάνατο γυναίκας στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Εις βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για θανατηφόρα έκθεση σε βαθμό κακουργήματος.

Στην απολογία της σύμφωνα με το GRTimes, η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι προέβη σε όλες προβλεπόμενες ενέργειες αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει το θάνατο της τροφίμου.

Το επεισόδιο στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Η γυναίκα έχασε τη ζωή της την περασμένη Πέμπτη, ύστερα από επεισόδιο που φέρεται να προκάλεσε άλλος τρόφιμος. Η 47χρονη κατηγορούμενη, επιβλέπουσα ψυχίατρος, είχε συλληφθεί με εισαγγελική εντολή.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο τρόφιμος με τον οποίο η θανούσα είχε επεισόδιο, φέρεται να είχε εμπλακεί προηγουμένως σε άλλο επεισόδιο με έναν ακόμη τρόφιμο, ο οποίος στη συνέχεια βρέθηκε στο κενό πέφτοντας από παράθυρο και νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβησαν όλα τα παραπάνω ερευνώνται, όπως και τα αίτια θανάτου της γυναίκας, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 8 Μαρτίου, 2022


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

19:13 - Το πρώτο Puppy Yoga έρχεται στην Χαλκιδική!

19:10 - Επίσκεψη αυστραλών τουριστικών δημοσιογράφων στην Πέλλα

18:56 - Βάζουμε τα μπάζα στη θέση τους – Προλαμβάνουμε τις πυρκαγιές

13:39 - Συνέντευξη Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη στον Pella FM 103,3

14:44 - Κάλεσμα προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες

14:23 - Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός Μουσική εγκατάσταση Πόλεμος και «Ειρήνη;» 5, 6 Αυγούστου 2026 | Αρχαία Έδεσσα, Αρχαιολογικός Χώρος Λόγγου

14:19 - Τοποθέτηση Λάκη Βασιλειάδη για την Αναθεώρηση του Συντάγματος: «Σε τέτοιες κορυφαίες θεσμικές διαδικασίες υπάρχει μόνο η ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές»

16:35 - Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του Champions League!

16:27 - Όλυμπος: Εντάχθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – Ομόφωνη η απόφαση Ο Όλυμπος αναγνωρίστηκε ως φυσικό και πολιτιστικό αγαθό εξέχουσας οικουμενικής αξίας για την ανθρωπότητα

16:18 - ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ