Pellanet

Διονύσης Σταμενίτης : « Ψηφίστηκε η τροπολογία για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Θέρμης – Ανοίγει ο δρόμος για το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ»

Στα πλαίσια της συζήτησης και ψήφισης του σχεδίου νόμου «Ρυθμιστικό Αθήνας – Αττικής και Άλλες Διατάξεις» υπέρ-ψηφίστηκε σήμερα (30/07/2014) η τροπολογία με την οποία ορίζεται η επέκταση του θεσμού των μακροχρόνιων συμβάσεων για τις αθλητικές εγκαταστάσεις.
Σύμφωνα με τον κ. Σταμενίτη, με την ψήφιση της εν λόγω τροπολογίας δίνεται οριστική λύση στο ζήτημα των αθλητικών εγκαταστάσεων της Θέρμης και αίρονται τα εμπόδια που εμπόδιζαν την πραγματοποίηση της επένδυσης στο Δήμο Θέρμης με τη δημιουργία του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ.
Όπως σημειώνει ο Βουλευτής, είναι πράγματι μια πολύ μεγάλη επένδυση, η οποία θα αναβαθμίσει την περιοχή και ταυτόχρονα θα συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας και θα προωθήσει την τουριστική αξιοποίηση των ανεκμετάλλευτων περιοχών που ανήκουν στους ΟΤΑ.
Να σημειωθεί ότι οι διατάξεις της τροπολογίας επεκτείνονται και για τον πρωτογενή τομέα και όχι μόνο για πολιτιστικές και τουριστικές χρήσεις.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:50 - Συναυλία της χορωδίας του Φ.Σ.Ε.

11:47 - Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στη Λευκάδα και το Μεγανήσι

11:40 - Διήμερο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού από τα ΚΑΠΗ του δήμου Νεάπολης-Συκεών

11:36 - «Μαζεύουμε κεράσια στην Πέλλα»: Μια εμπειρία γεμάτη γεύση και παράδοση

13:28 - Δήμος Πέλλας- Νοσοκομείο Γιαννιτσών: Εκδήλωση για την προστασία των παιδιών και τον θεσμό της αναδοχής

13:27 - Ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στα Γιαννιτσά

13:21 - Γ. Βρούτσης: Μαγικές διαδρομές και υψηλού επιπέδου αθλητικό θέαμα αναβάθμισαν τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024

13:20 - Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στη Θεσσαλονίκη

13:17 - Αυγενάκης: Στο αίτημα των αγροτών για διαφάνεια και δικαιοσύνη στις ενισχύσεις, απαντάμε με πράξεις- Δεν κάνουμε πίσω σε θέματα παρανομιών- Θα έχει δουλειά η Δικαιοσύνη Καινοτομίες που καθιστούν τον ΕΛΓΑ πιο δίκαιο και πιο αποτελεσματικό

13:11 - Ο Δήμος Πέλλας ανάβει τη “Φλόγα της Μνήμης” για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού