Pellanet

Ευχές του ΤΟ.ΣΥ.Νέων Δήμου Έδεσσας στην νέα Δημοτική Αρχή

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Έδεσσας, με αφορμή την έναρξη της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου, θέλει να ευχηθεί στους νεοεκλεγέντες Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, καθώς
και τους συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Έδεσσας, καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο τους.
Η συνέχεια της οικονομικής κρίσης, βρίσκει σ΄ένα οριακό πλέον επίπεδο την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που καλείται να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις, που παρουσιάζονται στην διαρκή πορεία προς το αύριο.
Ο Δήμος Έδεσσας είναι αλήθεια ότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και όλοι εμείς ως νέοι και δημότες του, αναμένουμε κάποιες κινήσεις, από το σύνολο των αυτοδιοικητικών, που μπορούν να κάνουν την διαφορά και να δώσουν προοπτική σε αυτόν τον τόπο.
Φυσικά και δεν θα κάνουμε υποδείξεις, αυτό όμως, που σίγουρα αναμένουμε από τους ίδιους, είναι να αποδείξουν ότι μπορούν και στα δύσκολα και προπάντος χωρίς δικαιολογίες.
Η υλοποίηση των μακροχρόνιων στόχων και κυρίως η αντιμετώπιση της καθημερινότητας θα είναι οι παράγοντες που θα αξιολογήσουν την πορεία της δημοτικής αρχής.
Σε κάθε περίσταση πάντως, αυτό που όλοι πρέπει να γνωρίζουν, είναι ότι δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο και ότι όλοι εμείς θα είμαστε θερμοί υποστηρικτές των προσπαθειών και αυστηροί κριτές όποτε αυτό απαιτηθεί.
Καλή Θητεία!
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ
Αντώνιος Μπουρδάνης

Δημοσιεύτηκε στις 27 Αυγούστου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά