Pellanet

ΕΠΑΛ ΕΔΕΣΣΑΣ / ΤΜΗΜΑ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ : ΔΡΑΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ

Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 το πρωί στις 10.00 επισκεφθήκαμε το Κ.Η.Φ.Η.  του Δήμου Έδεσσας  που είναι το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Στο Κέντρο πραγματοποιήθηκε μία πολύ όμορφη δράση από μαθητές και μαθήτριες της ειδικότητας Κομμωτικής του ΕΠΑΛ Έδεσσας.

Οι τάξεις που συμμετείχαν ήταν η Γ τάξη Κομμωτικής και το Τμήμα της μαθητείας Κομμωτικής. Τους μαθητές συνόδευαν οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί Χρύσα Νέστορα και Δέσποινα Στεφανίδου. Ήταν πραγματικά μια αξιόλογη δράση των τμημάτων Κομμωτικής, που όπως μας ανέφερε και η κα  Στεφανίδου δεν έγινε λόγω των εορτών και δεν σταματάει εδώ γιατί θα υπάρξει και συνέχεια τέτοιων δράσεων..

Το ΚΗΦΗ αποτελεί έναν «τακτικό προορισμό» τους, καθώς συμβάλει στην βιωματικότητα της μάθησης, χωρίς να παρακωλύεται το σχολικό πρόγραμμα.  Επιπλέον όμως οι μαθητές μέσω αυτών των δράσεων διδάσκονται την προσφορά στον συνάνθρωπο και αυτό ίσως αποτελεί σημαντικότερο δίδαγμα!

Στη συνέντευξη που μας παραχώρησε η κα Στεφανίδου μας ανέφερε πως η ειδικότητα της Κομμωτικής οργανώνει και άλλες δράσεις. Δύο από αυτές γίνονται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων  και ονομάζονται « Χάρισε Δύναμη».

Να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας πως η επόμενη δράση «Χάρισε Δύναμη» πρόκειται να πραγματοποιηθεί γύρω στις 8 Μαρτίου 2023.

Αυτό που μας χαροποίησε ιδιαίτερα και οφείλουμε να αναφέρουμε είναι το γεγονός πως οι εκπαιδευτικοί της Κομμωτικής δήλωσαν ότι είναι δεκτικοί σε οποιαδήποτε δράση τους προταθεί αρκεί να είναι σύμφωνη η Διοίκηση του σχολείου .

 Περισσότερα μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Αξίζει όλοι εμείς να στηρίζουμε με όποιο τρόπο μπορούμε τέτοιες όμορφες δράσεις οι οποίες απευθύνονται σε συνανθρώπους μας και να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια για αυτή την αξιέπαινη  πρωτοβουλία στις εκπαιδευτικούς  και ιδιαίτερα τους μαθητές και τις μαθήτριες του  Γ’ Τμήματος Κομμωτικής του ΕΠΑΛ Έδεσσας γιατί εκτός από δράση είναι και αλληλεγγύη προσφέροντας στην τοπική μας κοινωνία.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Δεκεμβρίου, 2022


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.