Pellanet

Εγκαινιάστηκε το 9ο Δημοτικό Σχολείο των Γιαννιτσών. Όλοι ήταν εκεί

Το 9ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών εγκαινίασαν εχθές το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Πέλλας και αρμόδιος στον τομέα του προγραμματικού σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, παρουσία του Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου. 
Παρόντες στα εγκαίνια ήταν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Π.Κ.Μ. Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη, Μαρία Καράμπελα και Λάκης Βασιλειάδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας Χρήστος Πασσαλής, οι διευθυντές της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πέλλας, υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Πέλλας και του Δήμου Πέλλας, εκπρόσωποι του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, καθώς και εκπρόσωποι αστυνομικών και στρατιωτικών αρχών της περιοχής.
Ο κ. Απόστολος Τζιτζικώστας μάλιστα, ο οποίος αρχικά ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκαν για την έγκαιρη υλοποίηση του έργου αλλά γενικότερα και όλους όσους ήταν εκεί δήλωσε: . Από την πλευρά του, ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης δήλωσε ότι «με τον Περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα εγκαινιάσαμε ένα ακόμη σημαντικό έργο σχολικής στέγης που πρόκειται να καλύψει ανάγκες της πόλης των Γιαννιτσών. Δίνουμε έμφαση στη δημιουργία και βελτίωση των σχολικών υποδομών ώστε να εξασφαλίσουμε μια αποτελεσματική, ευχάριστη και δημιουργική εκπαιδευτική διαδικασία για τα παιδιά μας».

Δημοσιεύτηκε στις 9 Οκτωβρίου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:39 - Συνέντευξη Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη στον Pella FM 103,3

14:44 - Κάλεσμα προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες

14:23 - Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός Μουσική εγκατάσταση Πόλεμος και «Ειρήνη;» 5, 6 Αυγούστου 2026 | Αρχαία Έδεσσα, Αρχαιολογικός Χώρος Λόγγου

14:19 - Τοποθέτηση Λάκη Βασιλειάδη για την Αναθεώρηση του Συντάγματος: «Σε τέτοιες κορυφαίες θεσμικές διαδικασίες υπάρχει μόνο η ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές»

16:35 - Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του Champions League!

16:27 - Όλυμπος: Εντάχθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – Ομόφωνη η απόφαση Ο Όλυμπος αναγνωρίστηκε ως φυσικό και πολιτιστικό αγαθό εξέχουσας οικουμενικής αξίας για την ανθρωπότητα

16:18 - ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

16:15 - Εργασίες συντήρησης οδοφωτισμού στην Ενωτική Οδό Σίνδου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

11:36 - Λάκης Βασιλειάδης, Συνέντευξη PellaFm 103,3 για το Μουσείο της Πέλλας, Λουτρά Πόζαρ και Χιονοδρομικό

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!