Pellanet

Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο στην Εδεσσα: 16 και 19 ετών, δύο από τα πέντε θύματα

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και του πέμπτου θύματος του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες (18/7) έξω από την Έδεσσα.

Σύμφωνα με την τροχαία, πρόκειται για έναν 47χρονο, υπήκοο Αλβανίας, που επέβαινε μαζί με άλλα τέσσερα άτομα, ηλικίας 55, 50, 19 και 16 ετών στο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα, οι οποίοι ήταν όλοι τους υπήκοοι Αλβανίας.

Εδεσσα: Πώς έγινε το πολύνεκρο θανατηφόρο τροχαίο -Εργάτες γης τα θύματα
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το tastv.gr, το ΙΧ που οδηγούσε ένας 54χρονος, έχοντας συνοδηγό έναν 44χρονο, είχε κατεύθυνση προς το Ριζάρι Πέλλας. Καθώς βγήκε από το τούνελ της περιφερειακής οδού στο ύψος της Έδεσσας και μετά τη στροφή, συγκρούστηκε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, με νταλίκα που είχε αντίθετη κατεύθυνση - κινούνταν προς τον Άγρα Έδεσσας.

Το αυτοκίνητο καρφώθηκε κάτω από την νταλίκα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ο οδηγός του αυτοκινήτου και οι τέσσερις επιβάτες, δύο εκ των οποίων είναι 16 και 19 ετών. Ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι το γεγονός ότι από το αυτοκίνητο το μοναδικό τμήμα που έμεινε άθικτο ήταν το πορτ-μπαγκάζ.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί και πυροσβέστες που προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό και τους επιβάτες του ΙΧ, το οποίο είχε κυριολεκτικά διαλυθεί. Και οι πέντε ωστόσο ήταν ήδη νεκροί. Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το TasTV.gr, είχαν ανοίξει οι αερόσακοι στο μοιραίο όχημα.

Οπως αναφέρει το karatzova.com, ο 37χρονος οδηγός της νταλίκας νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Έδεσσας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο στην Έδεσσα
Σε ανακοίνωσή της η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρει για το τροχαίο δυστύχημα:

«Σήμερα (18 Ιουλίου 2023) και ώρα περίπου 17.50, στην περιφερειακή οδό Έδεσσας, Ι.Χ.Ε. όχημα στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα (οδηγός και 4 επιβάτες), συγκρούστηκε με Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό των 5 επιβαινόντων του πρώτου οχήματος και τον τραυματισμό του οδηγού του Ι.Χ.Φ. οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας».

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουλίου, 2023


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

15:01 - Εναρκτήρια εκδήλωση τού «Λαϊκού Ανοικτού Συνεργατικού Πανεπιστημίου» Δήμου Έδεσσας

14:38 - Ανακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

14:35 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

14:30 - Οκτώβριος – Μήνας Ενημέρωσης και Πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού –  1η ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

11:48 - Δώδεκα ρόλοι, 45 λεπτά στη σκηνή και ένα θέατρο όρθιο στο χειροκρότημα    Ο Μάριος και το θεατρικό φυτώριο που ανθίζει στη Νέα Πέλλα

16:31 - Εξιχνίαση κλοπής

15:04 - Μάγεψε τους ακροατές του Πέλλα FM ο Μάριος από τη Νέα Πέλλα

17:45 - «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ¨ΤΣΟΥΦΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ¨»

17:18 - «Εκπαιδευτικές δράσεις εκτός σχολικής μονάδας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση» άρθρο με την άποψή του Ηλία Διαμαντόπουλου

10:15 - Ο «τολμηρός Μάριος» από τη Νέα Πέλλα στην πρώτη του παράσταση