Pellanet

15ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΧΟΡΟΥ & ΜΟΥΣΙΚΗΣ_ 31/8 – 3/9 _ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΦΥΡΑΣ

15ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΧΟΡΟΥ & ΜΟΥΣΙΚΗΣ

31/8  – 3/9

Τετραήμερο εκδηλώσεων

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΦΥΡΑΣ

ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 20:30

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γέφυρας «ΜΕΤΡΕΣ ΣΩΖΟΥΠΟΛΗ» υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τον Δήμο Χαλκηδόνος και την Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνουν  το «Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού & Μουσικής» που θα πραγματοποιηθεί από Πέμπτη 31 Αυγούστου έως και Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Γέφυρας με ελεύθερη είσοδο.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μουσικοχορευτική εκδήλωση με διεθνή χαρακτήρα του Ν. Θεσσαλονίκης και πρωταγωνιστές την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα κάθε γωνιάς του κόσμου, όπως αυτά παρουσιάζονται από τις συμμετέχουσες καλλιτεχνικές ομάδες.

Η Φετινή διοργάνωση θα έχει επετειακή μορφή λόγω της «τριπλής επετείου» για τη συμπλήρωση 15 χρόνων Διεθνούς Φεστιβάλ, 45 χρόνων λειτουργίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γέφυρας «ΜΕΤΡΕΣ ΣΩΖΟΥΠΟΛΗ» και 100 χρόνων από την έλευση των πρώτων προσφυγικών ροών που έθεσαν τις βάσεις για ανοικοδόμηση της σημερινής Γέφυρας Θεσσαλονίκης.

 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:    

Πολιτιστικός Σύλλογος Γέφυρας «ΜΕΤΡΕΣ – ΣΩΖΟΥΠΟΛΗ»

 

 

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Δήμος Χαλκηδόνος, Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

τηλ: 2310602599

email:[email protected]

www.kepo.gr

https://kepo.gr/festival/

pdftoimage

Δημοσιεύτηκε στις 21 Αυγούστου, 2023


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:37 - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

14:34 - «Οδηγίες της ΔΑΟΚ Πέλλας για τη συγκομιδή και την εμπορία ακτινιδίων»

13:58 - Κώστας Τσιάρας: Να επενδύσουμε στην ποιότητα και ανταγωνιστικότητα των αγροτικών προϊόντων- Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη- Από κοινού με την επιστημονική κοινότητα και τις τοπικές κοινωνίες οι λύσεις για τη μυδοκαλλιέργεια

13:50 - Λάκης Βασιλειάδης: Επίσκεψη στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Π.Ε. Πέλλας

15:38 - Επίσκεψη Δημάρχου Πέλλας στις εγκαταστάσεις της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών – Ικανοποίηση των εκθετών για την αναβάθμισή της

14:08 - Με πατινάδα 18 πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Πέλλας ξεκινά η Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών

14:06 - MΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: “Κάποιοι αποφεύγουν να μιλήσουν καθαρά. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πει με ποιους είναι και με ποιους δεν είναι.”

14:04 - ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

11:20 - «Επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας κου Δημητρίου Βαρτζόπουλου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών»

11:15 - Θερινό σινεμά και τον Σεπτέμβριο στην Έδεσσα