Pellanet

Γιάννης Κοϊμτσίδης: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Ενότητα Γιαννιτσών ΠΕΛΛΑ δήμος για όλους

Ο Γιάννης Κοϊμτσίδης γεννήθηκε στη Λεπτοκαρυά Πέλλας, από αγροτική οικογένεια. Συνέχισε την παράδοση της οικογένειας και αγάπησε τη γη. Ασχολήθηκε αρκετά και με την αγάπη του το ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Μεγαλωμένος σε αυτό τον τόπο γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα της, που χρόνο με το χρόνο γίνονται μεγαλύτερα. Δηλώνει για την συμπόρευση μαζί μου πως «καθώς δεν είμαι ικανοποιημένος από την τοπική αυτοδιοίκηση όλα αυτά τα χρόνια, μια αυτοδιοίκηση η οποία δε στέκεται δίπλα μας στον καθημερινό μας αγώνα, μένοντας συνεχώς άπρακτη, αποφάσισα να συμμετέχω σε αυτές τις εκλογές για να δώσω τον αγώνα μου για ένα καλύτερο αύριο στον τόπου μας.
Η επιλογή μου για τον συνδυασμό που θα ακολουθήσω, γνωρίζοντας τον Στάθη Καστεριδη αρκετά χρόνια τι άνθρωπος είναι, ήταν εύκολη και ξεκάθαρη. Έτσι αποφασίσαμε να πορευτούμε μαζί σε αυτόν τον αγώνα καθώς το σήμα του συνδυασμού μας τα λέει όλα ξεκάθαρα.. ΠΕΛΛΑ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.. Προχωράμε μαζί για ένα καλύτερο αύριο...»
Θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Ενότητα Γιαννιτσών Στάθης Καστερίδης - ΠΕΛΛΑ δήμος για όλους

Δημοσιεύτηκε στις 29 Αυγούστου, 2023


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:37 - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

14:34 - «Οδηγίες της ΔΑΟΚ Πέλλας για τη συγκομιδή και την εμπορία ακτινιδίων»

13:58 - Κώστας Τσιάρας: Να επενδύσουμε στην ποιότητα και ανταγωνιστικότητα των αγροτικών προϊόντων- Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη- Από κοινού με την επιστημονική κοινότητα και τις τοπικές κοινωνίες οι λύσεις για τη μυδοκαλλιέργεια

13:50 - Λάκης Βασιλειάδης: Επίσκεψη στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Π.Ε. Πέλλας

15:38 - Επίσκεψη Δημάρχου Πέλλας στις εγκαταστάσεις της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών – Ικανοποίηση των εκθετών για την αναβάθμισή της

14:08 - Με πατινάδα 18 πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Πέλλας ξεκινά η Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών

14:06 - MΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: “Κάποιοι αποφεύγουν να μιλήσουν καθαρά. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πει με ποιους είναι και με ποιους δεν είναι.”

14:04 - ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

11:20 - «Επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας κου Δημητρίου Βαρτζόπουλου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών»

11:15 - Θερινό σινεμά και τον Σεπτέμβριο στην Έδεσσα