Pellanet

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΕΔΕΣΣΗΣ, ΠΕΛΛΗΣ & ΑΛΜΩΠΙΑΣ κκ ΙΩΗΛ

Με τον Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ συναντήθηκε, χθες Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Πέλλας (με τον Απόστολο Τζιτζικώστα) Δέσποινα Βασιλειάδου. Κατά τη συνάντηση η κα Βασιλειάδου εξέφρασε στον Μητροπολίτη τον βαθύτατο σεβασμό της και εξήρε το πνευματικό και κοινωνικό έργο του Σεβασμιώτατου και της Ιεράς Μητρόπολης. Ο Σεβασμιώτατος έδωσε την ευλογία του και της ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Όσον αφορά τις επισκέψεις της, η κα Βασιλειάδου βρέθηκε την Δευτέρα στην Άψαλο και στην Έδεσσα και την Τρίτη σε Μεγαπλάτανο όπου παρακολούθησε τον Εσπερινό για την εορτή του Αγίου Ευσταθίου, στο Άσπρο και τα Γιαννιτσά.

Παράλληλα την ίδια μέρα πραγματοποίησε τα γυρίσματα του προεκλογικού της σποτ όπου βρέθηκε σε κάθε σημείο της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Το προεκλογικό σποτ θα «βγει στον αέρα» την ερχόμενη εβδομάδα.

Τις επόμενες ημέρες η κα Βασιλειάδου θα συνεχίσει τις επισκέψεις της και στις υπόλοιπες πόλεις και κοινότητες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για να βρεθεί με τους πολίτες και να ακούσεις τις προτάσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου, 2023


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:37 - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

14:34 - «Οδηγίες της ΔΑΟΚ Πέλλας για τη συγκομιδή και την εμπορία ακτινιδίων»

13:58 - Κώστας Τσιάρας: Να επενδύσουμε στην ποιότητα και ανταγωνιστικότητα των αγροτικών προϊόντων- Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη- Από κοινού με την επιστημονική κοινότητα και τις τοπικές κοινωνίες οι λύσεις για τη μυδοκαλλιέργεια

13:50 - Λάκης Βασιλειάδης: Επίσκεψη στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Π.Ε. Πέλλας

15:38 - Επίσκεψη Δημάρχου Πέλλας στις εγκαταστάσεις της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών – Ικανοποίηση των εκθετών για την αναβάθμισή της

14:08 - Με πατινάδα 18 πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Πέλλας ξεκινά η Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών

14:06 - MΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: “Κάποιοι αποφεύγουν να μιλήσουν καθαρά. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πει με ποιους είναι και με ποιους δεν είναι.”

14:04 - ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

11:20 - «Επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας κου Δημητρίου Βαρτζόπουλου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών»

11:15 - Θερινό σινεμά και τον Σεπτέμβριο στην Έδεσσα