Pellanet

Άσκηση σεισμού 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19/11/2014 ενημέρωση στο 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας από την Ελληνική Ομάδα διάσωσης, αναφορικά με θέματα πρόληψης και προστασίας από σεισμό.
Η ειδική ομάδα ενημέρωσε μαθητές και καθηγητές τι πρέπει να κάνουμε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το σεισμό, έγινε επίδειξη χρήσης δύο ειδών πυροσβεστήρα (ξηράς κόνεως και διοξειδίου του άνθρακα) καθώς και προβολή βίντεο αναφορικά με τα θέματα αυτά. Μετά το πέρας την ενημέρωσης, έγινε άσκηση σεισμού με την εποπτεία της ομάδας, προκειμένου να επισημανθούν τυχόν λάθη ή παραλήψεις κατά τη διάρκεια της εκκένωσης του κτιρίου. Η άσκηση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.
Ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας, οι καθηγητές και οι μαθητές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν δημόσια την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, η οποία ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη αφιλοκερδώς, προκειμένου να ενημερώσει και να προστατέψει δυνητικά μαθητές και καθηγητές του τόπου μας.

Δημοσιεύτηκε στις 21 Νοεμβρίου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:19 - Στοχευμένο workshop για την Τεχνητή Νοημοσύνη και τη χρηματοδότηση καινοτόμων επιχειρήσεων από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

11:14 - Λιτόχωρο: Κλειστό τμήμα δρόμου λόγω έργων ΔΕΔΔΗΕ στις 17-19 Οκτωβρίου (08:00-14:00)

11:12 - VEGORITIDA APPLE FESTIVAL – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

11:09 - ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ

19:52 - Ευχαριστήριο του Δήμου Δίου-Ολύμπου προς το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης για τη συμμετοχή του στα εγκαίνια της «19ης Γιορτής του Αγρότη & Κτηνοτρόφου»

19:50 - Συνελήφθη ένα άτομο για 13 κλοπές και διαρρήξεις καταστημάτων, που έγιναν τον τελευταίο μήνα στην Βέροια

19:49 - Σάκης Αρναούτογλου: Οι Κάτοικοι της Αχλάδας Φλώρινας αντιμέτωποι με κρατική αδιαφορία – Η Κομισιόν ρίχνει το βάρος στην Ελληνική Κυβέρνηση.

19:47 - Θεοδώρα Τζάκρη – Ευχές στον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Στέφανο Δέβρελη

19:46 - ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Ορίζοντας» του Δήμου Έδεσσας

19:43 - Τρέχουμε …Δεν κοιμόμαστε. Το μεγαλύτερο νυχτερινό δρομικό πάρτυ της χώρας με τους ΟΝΙΡΑΜΑ στους Αμπελόκηπους