Pellanet

Πρεμιέρα για τον 31ο Μήνα Μάϊο

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» διοργανώνει και φέτος την εικαστική εκδήλωση - θεσμό, τον Εικαστικό Μήνα Μάϊο, στην Έδεσσα. Στον φιλόξενο χώρο του Παρθεναγωγείου θα πραγματοποιηθούν εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας, εκδηλώσεις λόγου και μουσικής. Τα εγκαίνια των εκθέσεων θα συνοδεύουν μουσικά σχήματα από το Ωδείο Δήμου Έδεσσας.

Με τις εκθέσεις ζωγραφικής της Κατερίνας Μελισσανίδου και της Έφης Λαμπρίδου κάνει πρεμιέρα ο φετινός Μήνας Μάϊος. Τα εγκαίνια θα γίνουν την Δευτέρα (Δεύτερη μέρα του Πάσχα) 6 Μαΐου 2024 στις 8 μ.μ.

  • Σοφία Λιολιοπούλου, Φλάουτο "Πύργος του Άιφελ: ανοιχτός για το κοινό..." (Στιγμιότυπα, Ωδείο Δήμου Έδεσσας)

Οι εκθέσεις ξεκινάνε την Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου2024 και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024.

Ώρες λειτουργίας καθημερινά 18:00 – 22:00 (Παρθεναγωγείο, Βαρόσι, Έδεσσα).

Η Κατερίνα Μελισσανίδου είναι μια Ελληνίδα σύγχρονη καλλιτέχνης, γεννημένη στην Αριδαία το 1972. Από το 2000 έως 2005 σπούδασε ζωγραφική στη σχολή καλών τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με δασκάλους όπως τον Βαγγέλη Δημητρέα, τον Μάκη Θεοφυλακτόπουλο και την Τέτα Μακρή. Επίσης, πήρε μαθήματα χαρακτικής στο εργαστήριο του Μανώλη Γιανναδάκη. Από το 2008 εργάζεται στην εκπαίδευση ως καθηγήτρια καλλιτεχνικών. Ασχολείται με τη ζωγραφική και την εικονογράφηση.

Η Έφη Λαμπρίδου είναι απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών ΑΠΘ, Τμήμα εικαστικών και εφαρμοσμένων τεχνών, με καθηγητές τον Γιώργο Τσακίρη και τον Βασίλη Βασιλακάκη. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής (Πάρο, Σύρο, Ν.Ερυθραία, Κηφισιά).

Υπό την αιγίδα του Δήμου Έδεσσας

 

Δημοσιεύτηκε στις 2 Μαΐου, 2024


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.