Pellanet

Ιορδάνης Τζαμτζής: ”Στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν κλέφτες, απατεώνες και ληστές”

Ανεβαίνει επικίνδυνα το πολιτικό θερμόμετρο στο εσωτερικό του κυβερνητικού συνασπισμού, καθώς όπως όλα δείχνουν η φωτιά της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που άναψε την προηγούμενη εβδομάδα ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν λέει να σβήσει.
Ο βουλευτής Πέλλας της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής στη χθεσινή εκδήλωση του κόμματος στην Πέλλα για τα 40χρονα από την ίδρυσή του, έριξε νέα βόμβα, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ έκανε λόγο για "κλέφτες", "απατεώνες" και "ανθρώπους που ληστέψανε το κράτος και ένας ένας πάνε στη δικαιοσύνη", εντός του ΠΑΣΟΚ.
"Η ΝΔ έβαζε τάξη στα πράγματα κι ερχόταν στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ και έκανε ό,τι ήθελε και γι αυτό το λόγο είναι σήμερα παρά πολύ χαμηλά στις μετρήσεις. Η δική μας η παράταξη δεν έχει να δείξει ούτε κλέφτες ούτε απατεώνες ούτε ανθρώπους που ληστέψανε το κράτος και ένας ένας πάνε στη δικαιοσύνης", ήταν η ακριβής αναφορά του κ. Τζαμτζή
Μία αναφορά η οποία έγινε μάλιστα παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλου και ακόμη 90 κομματικών στελεχών της ΝΔ.

Έντονη αντίδραση ΠΑΣΟΚ
Η αναφορά αυτή του κ. Τζαμτζή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ. Ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος κάλεσε την ηγεσία της ΝΔ να αποδοκιμάσει τις αναφορές του κ. Τζαμτζή.
"Καλούμε την ηγεσία της ΝΔ να αποδοκιμάσει τη συμπεριφορά του κου Τζαμτζή ανοιχτά και δημόσια", ανέφερε χαρακτηριστικά.

news.gr

Δημοσιεύτηκε στις 24 Νοεμβρίου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:19 - Στοχευμένο workshop για την Τεχνητή Νοημοσύνη και τη χρηματοδότηση καινοτόμων επιχειρήσεων από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

11:14 - Λιτόχωρο: Κλειστό τμήμα δρόμου λόγω έργων ΔΕΔΔΗΕ στις 17-19 Οκτωβρίου (08:00-14:00)

11:12 - VEGORITIDA APPLE FESTIVAL – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

11:09 - ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ

19:52 - Ευχαριστήριο του Δήμου Δίου-Ολύμπου προς το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης για τη συμμετοχή του στα εγκαίνια της «19ης Γιορτής του Αγρότη & Κτηνοτρόφου»

19:50 - Συνελήφθη ένα άτομο για 13 κλοπές και διαρρήξεις καταστημάτων, που έγιναν τον τελευταίο μήνα στην Βέροια

19:49 - Σάκης Αρναούτογλου: Οι Κάτοικοι της Αχλάδας Φλώρινας αντιμέτωποι με κρατική αδιαφορία – Η Κομισιόν ρίχνει το βάρος στην Ελληνική Κυβέρνηση.

19:47 - Θεοδώρα Τζάκρη – Ευχές στον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Στέφανο Δέβρελη

19:46 - ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Ορίζοντας» του Δήμου Έδεσσας

19:43 - Τρέχουμε …Δεν κοιμόμαστε. Το μεγαλύτερο νυχτερινό δρομικό πάρτυ της χώρας με τους ΟΝΙΡΑΜΑ στους Αμπελόκηπους