Pellanet

«Συνεχίζεται απρόσκοπτα η λειτουργία του ΙΚΑ Αριδαίας μέχρι την επανεξέταση του θέματος»

Επειδή, μετά την πρώτη επικοινωνία προ εβδομάδος του Υπουργού με τον Διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο και την κατηγορηματική δέσμευσή του ότι η απόφαση για αναστολή λειτουργίας του Υποκαταστήματος Αριδαίας θα επανεξεταστεί, εστάλη από τις διοικητικές υπηρεσίες έγγραφο που ζητεί να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες αναστολής, ο Γιώργος Καρασμάνης επικοινώνησε εκ νέου την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου με τον Διοικητή. Πριν καν ο Υπουργός θέσει το ζήτημα, ο κ. Σπυρόπουλος έσπευσε να επαναβεβαιώσει ότι η αρχική δέσμευση του για επανεξέταση του θέματος, ειδικά για το ΙΚΑ Αριδαίας, ισχύει απόλυτα και, ότι ως εκ τούτου, το Υποκατάστημα συνεχίζει να λειτουργεί απρόσκοπτα χωρίς να ληφθεί υπόψη το έγγραφο.

Δημοσιεύτηκε στις 25 Νοεμβρίου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά