Pellanet

Επίσκεψη Υπουργού Εσωτερικών στο Δήμο Πέλλας.

Ο Υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος επισκέφθηκε το Σάββατο 22 Νοεμβρίου το Δήμο Πέλλας στα πλαίσια της περιοδείας του στην Π.Ε. Πέλλας. Η περιοδεία ξεκίνησε από το Μουσείο της Πέλλας, όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από συνεργάτες του. Ο Υπουργός ξεναγήθηκε στον χώρο του Μουσείου από την προϊσταμένη κ. Ελισσάβετ Τσιγαρίδα, παρουσία και των υπόλοιπων εργαζομένων του Μουσείου. Στη συνέχεια μετέβει στο Δημαρχείο Πέλλας όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην συνέχεια υποδέχθηκε τον Υπουργό Εσωτερικών στο Δημαρχείο Σκύδρας, η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου. Μαζί τους κάθισαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου o Βουλευτής Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, οι Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Κοινοτήτων και στελέχη του Δήμου Σκύδρας. Η Δήμαρχος καλωσορίζοντας τον Υπουργό τον ευχαρίστησε, τόσο για την εγκαρδιότητα με την οποία την δέχθηκε στο γραφείο του στην Αθήνα, στα τέλη του προηγούμενου μήνα, όσο και για την τωρινή τιμητική του επίσκεψη. Στη συνέχεια, επικαλέστηκε το αυτοδιοικητικό του παρελθόν (Δήμαρχος Βριλησσίων) για να τεκμηριώσει τον χαρακτηρισμό πως είναι βαθύς γνώστης των θεμάτων της αυτοδιοίκησης. Η δήμαρχος μίλησε για τις περικοπές των κρατικών πόρων προς τους Ο.Τ.Α. σε ποσοστό πάνω από το 60% αλλά και για άλλα βαρυσήμαντα θέματα που αφορούν τον τόπο μας. Μετά τη λήξη της σύσκεψης αποδέχθηκε ο Υπουργός την πρόσκληση της Δημάρχου κι επισκέφθηκαν μαζί τις πληγείσες περιοχές σε Άνυδρο και Μάνδαλο.

Δημοσιεύτηκε στις 25 Νοεμβρίου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:19 - Στοχευμένο workshop για την Τεχνητή Νοημοσύνη και τη χρηματοδότηση καινοτόμων επιχειρήσεων από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

11:14 - Λιτόχωρο: Κλειστό τμήμα δρόμου λόγω έργων ΔΕΔΔΗΕ στις 17-19 Οκτωβρίου (08:00-14:00)

11:12 - VEGORITIDA APPLE FESTIVAL – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

11:09 - ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ

19:52 - Ευχαριστήριο του Δήμου Δίου-Ολύμπου προς το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης για τη συμμετοχή του στα εγκαίνια της «19ης Γιορτής του Αγρότη & Κτηνοτρόφου»

19:50 - Συνελήφθη ένα άτομο για 13 κλοπές και διαρρήξεις καταστημάτων, που έγιναν τον τελευταίο μήνα στην Βέροια

19:49 - Σάκης Αρναούτογλου: Οι Κάτοικοι της Αχλάδας Φλώρινας αντιμέτωποι με κρατική αδιαφορία – Η Κομισιόν ρίχνει το βάρος στην Ελληνική Κυβέρνηση.

19:47 - Θεοδώρα Τζάκρη – Ευχές στον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Στέφανο Δέβρελη

19:46 - ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Ορίζοντας» του Δήμου Έδεσσας

19:43 - Τρέχουμε …Δεν κοιμόμαστε. Το μεγαλύτερο νυχτερινό δρομικό πάρτυ της χώρας με τους ΟΝΙΡΑΜΑ στους Αμπελόκηπους