Pellanet

Ποδηλατοδρομία από μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών- Συνάντηση με τον Δήμαρχο

Ποδηλατοδρομία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου (3/6/2024), πραγματοποίησε το 5ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών "Πηνελόπη Δέλτα", με την συνδρομή και υποστήριξη του Δήμου Πέλλας, του Τμήματος Τροχαίας και του Ποδηλατικού Ομίλου Γιαννιτσών.

Μετά από μια ωραία διαδρομή, όπου επικράτησαν η χαρά και ο ενθουσιασμός, 70 παιδιά με ποδήλατα συνοδευόμενα από δασκάλους, τους ποδηλάτες του Ποδηλατικού Ομίλου Γιαννιτσών και την Τροχαία, έφτασαν στο πάρκο του Πολύκεντρου, όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Πέλλας, Στάθη Φουντουκίδη και του επέδωσαν επιστολή. Στη συνέχεια συζήτησαν μαζί του για το θέμα της ασφαλούς ποδηλασίας στην πόλη των Γιαννιτσών και του ζήτησαν να υλοποιηθούν έργα υποδομής ώστε όλοι να μπορούν να κυκλοφορούν με ασφάλεια με το ποδήλατό τους.

Ο Δήμαρχος χάρισε συμβολικά 4 κράνη ποδηλασίας σε μαθητές του σχολείου.

Με ανάρτησή τους τα παιδιά ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Στάθη Φουντουκίδη, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Γιάννη Γυριχίδη, την Τροχαία Πέλλας και τον Υποδιοικητή της Ιορδάνη Βελόπουλο και τον Ποδηλατικό Όμιλο Γιαννιτσών για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Δημοσιεύτηκε στις 3 Ιουνίου, 2024


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:37 - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

14:34 - «Οδηγίες της ΔΑΟΚ Πέλλας για τη συγκομιδή και την εμπορία ακτινιδίων»

13:58 - Κώστας Τσιάρας: Να επενδύσουμε στην ποιότητα και ανταγωνιστικότητα των αγροτικών προϊόντων- Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη- Από κοινού με την επιστημονική κοινότητα και τις τοπικές κοινωνίες οι λύσεις για τη μυδοκαλλιέργεια

13:50 - Λάκης Βασιλειάδης: Επίσκεψη στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Π.Ε. Πέλλας

15:38 - Επίσκεψη Δημάρχου Πέλλας στις εγκαταστάσεις της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών – Ικανοποίηση των εκθετών για την αναβάθμισή της

14:08 - Με πατινάδα 18 πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Πέλλας ξεκινά η Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών

14:06 - MΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: “Κάποιοι αποφεύγουν να μιλήσουν καθαρά. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πει με ποιους είναι και με ποιους δεν είναι.”

14:04 - ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

11:20 - «Επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας κου Δημητρίου Βαρτζόπουλου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών»

11:15 - Θερινό σινεμά και τον Σεπτέμβριο στην Έδεσσα