Pellanet

Σε ασφαλείς χώρους και υπέροχες καταπράσινες αυλές τα ΚΔΑΠ του Δήμου Πέλλας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το Πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», περιόδου 2024-2025, όπου τα παιδιά σχολικής ηλικίας μέχρι 12 ετών μπορούν να επιλέξουν το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης που θα καταθέσουν το voucher δωρεάν φοίτησής τους. Τα προσωρινά αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην σελίδα της ΕΕΤΑΑ και μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 9 Αυγούστου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ένσταση αν έχουν απορριφθεί.

Οι οριστικοί πίνακες αναρτώνται στις 14 Αυγούστου.

Τα ΚΔΑΠ του Δήμου Πέλλας σε Γιαννιτσά, Κρύα Βρύση, Πέλλα και Άθυρα σας περιμένουν. Με άρτιο προσωπικό εκπαιδευτικών και παιδαγωγών, σε υπέροχους χώρους (κτίρια παιδικών σταθμών) και σε καταπράσινες αυλές για πολύ παιχνίδι, η χρονιά σίγουρα θα είναι ξεχωριστή. Από τις 4.00 το απόγευμα μέχρι τις 8.00 το βράδυ καθημερινά και από τις 9.00 το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι κάθε Σάββατο, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Πέλλας προσφέρουν τις καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας.

Δράσεις ομαδικής άθλησης και πολύ παιχνιδιού, ώστε τα παιδιά να ξεκουράζονται μετά το σχολείο, κατασκευές σε εργαστήρια χειροτεχνίας, χαλκογραφίας και ζωγραφικής, μουσικοκινητική και ψυχοκινητική αγωγή και θεατρικό παιχνίδι. Στα ΚΔΑΠ του Δήμου Πέλλας τα παιδιά μπορούν να ασχοληθούν με κατασκευές πηλού, υφαντική, ποδόσφαιρο και πινγκ-πονγκ, βόλεϊ, μπάσκετ, παραδοσιακούς χορούς, ζαχαροπλαστική, παραδοσιακά παιχνίδια, φτιάχνουμε παιδική βιβλιοθήκη, περιβαλλοντική αγωγή, κηπουρική, προβολή ταινιών, πάρτι γενεθλίων, θεματικά project, κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά, μουσική, κυνήγι θησαυρού… και φυσικά απολαυστικό παιχνίδι στις καταπράσινες αυλές μας.

Σας περιμένουμε…

Αναζητήστε μας για να δηλώσετε την πρόθεσή σας να γραφτείτε σε ένα από τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Πέλλας.

Πληροφορίες στο τηλ. 2382084375.

Δημοσιεύτηκε στις 7 Αυγούστου, 2024


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.