Pellanet

ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΜΑΙΕΥΤΙΚΟΥ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΗΣ Ο.Μ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Η  Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, με βαθύτατη θλίψη πληροφορήθηκαν τον θάνατο του Διονυσίου Σιδέρη, ιατρού Μαιευτήρα-Γυναικολόγου, πρώην Διευθυντή του Μαιευτικού-Γυναικολογικού τμήματος του Νοσοκομείου.

Η θητεία του Διονυσίου Σιδέρη, η οποία άφησε το αποτύπωμά της στις δεκαετίες του ‘80  και του ‘90, συνδέθηκε με την οργάνωση του Μαιευτικού-Γυναικολογικού τμήματος στο παλαιό Νοσοκομείο, που στεγάζονταν στο ενοικιαζόμενο οίκημα της οδού Μπάφρας, στο κέντρο της πόλης των Γιαννιτσών, καθώς επίσης με την μετεγκατάσταση του τμήματος στις νέες εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου, στο νέο, ιδιόκτητο κτίριο επί της οδού Σεμερτζίδη, όπου αναπτύχθηκαν διάφορες δραστηριότητες του τμήματος, όπως ο οικογενειακός προγραμματισμός τα εκπαιδευτικά προγράμματα μητρικού θηλασμού, κα.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του και οι σκέψεις όλων μας θα τους συνοδεύουν αυτή τη δύσκολη ώρα.

 

                                                                  Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ - Ν.Μ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

 

 

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ

Δημοσιεύτηκε στις 20 Αυγούστου, 2024


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

17:55 - Δήμος Έδεσσας Άθληση για Όλους

12:51 - Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας