Pellanet

Το Φεστιβάλ Καντίνας έρχεται στη Βέροια και σας περιμένει!

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε μια νέα διάσταση γεύσης στη Βέροια! Το Φεστιβάλ Καντίνας ανοίγει τις πύλες του για πρώτη φορά και σας προσκαλεί στον Προμηθέα (Εβραϊκά Μνήματα) από την Παρασκευή 4 έως την Κυριακή 6 Οκτωβρίου. Κάθε απόγευμα, από τις 5 μ.μ., οι καντίνες θα σας προσφέρουν μια εκπληκτική ποικιλία γευστικών απολαύσεων!

 

Αφήστε την φαντασία σας να ταξιδέψει με τις μυρωδιές από καπνιστό κρέας, ζουμερές πανσέτες και τραγανά σουβλάκια. Τα φρέσκα churros, βουτηγμένα σε ζάχαρη και σοκολάτα, θα γλυκάνουν τη διάθεσή σας, ενώ οι αχνιστές ασιατικές γεύσεις και το τραγανό τηγανητό κοτόπουλο θα σας ενθουσιάσουν.

 

Αν αγαπάτε τις κλασικές γεύσεις, ετοιμαστείτε να απολαύσετε καλοψημένα, αλλά και βραστά λουκάνικα και νόστιμα hot dogs που θα κάνουν την κάθε μπουκιά μια γιορτή. Για τους γλυκατζήδες, οι βάφλες με τις πλούσιες κρέμες και οι λουκουμάδες με μέλι είναι έτοιμες να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία!

 

Η μουσική θα δώσει τον ρυθμό στην εμπειρία σας! Την Παρασκευή, η Ορχήστρα Γκουτζιλίκα θα μας κρατήσει συντροφιά με αγαπημένα παραδοσιακά κομμάτια. Το Σάββατο, ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Βέροιας "Η Καλλιθέα" θα μας ταξιδέψει σε ποντιακούς ρυθμούς, ενώ την Κυριακή, η Σταυρούλα Γελκοβάνη και οι συνεργάτες της θα κλείσουν το φεστιβάλ με μαγευτικές μελωδίες.

 

Η είσοδος είναι μόλις 3 ευρώ ανά ημέρα, και για τους πιο ενθουσιώδεις, το Full Pass για όλο το τριήμερο κοστίζει μόνο 5 ευρώ. Τα παιδιά κάτω των 10 ετών και τα άτομα με αναπηρία έχουν δωρεάν είσοδο, προσφέροντας σε όλους την ευκαιρία να συμμετάσχουν. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε φορέα - σύλλογο που θα υποδείξει ο δήμος Βέροιας, συμβάλλοντας καθοριστικά στο κοινωνικό-φιλανθρωπικό μας έργο.

 

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για γευστικές ανακαλύψεις και αξέχαστες στιγμές!

 

Τοπικές επιχειρήσεις είναι ευπρόσδεκτες.

Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου, 2024


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:00 - Κλειστό τμήμα δρόμου στο Λιτόχωρο λόγω έργων του ΔΕΔΔΗΕ την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2024

13:58 - Το Φεστιβάλ Καντίνας έρχεται στη Βέροια και σας περιμένει!

12:37 - Προώθηση ανακοίνωσης Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου για την έναρξη εργασιών ανακαίνισης τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

12:33 - ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (ΕΔΕΣΣΑΣ-ΑΡΙΔΑΙΑΣ)

12:15 - Συνελήφθη ένα άτομο στην Ημαθία για εξαπάτηση ηλικιωμένης γυναίκας

10:17 - Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας στην μνήμη του Μακεδονομάχου Καπετάν Γκόνου Γιώτα

10:13 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΟΡΓΟΕΠΗΚΟΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

10:08 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Παρεμβάσεις, συντηρήσεις και εργασίες που γίνονται την τρέχουσα περίοδο στις δημοτικές κοινότητες

09:59 - Σύλληψη για ναρκωτικά σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

09:55 - “Αυτοί που φοβούνται να μιλήσουν για την οικονομία των καρτέλ και των ολίγων, πως θα μιλήσουν για το ΠΑΣΟΚ;’’