Pellanet

«Γιορτή αγάπης» για τους εργαζόμενους και τις οικογένειες των στελεχών της Π.Ε. Πέλλας

«Γιορτή αγάπης» για τους εργαζόμενους και τις οικογένειες των στελεχών της Π.Ε. Πέλλας Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Θεοδωρίδης: «Ας αφήσουμε την αγάπη να κυριαρχήσει στις καρδιές μας» Σε χαρούμενη, γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη «γιορτή αγάπης» που διοργανώνει ο Σύλλογος Εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για τα στελέχη και τις οικογένειές τους, με πρωταγωνιστές τα παιδιά.


Η αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου «πλημμύρισε» από τις μελωδικές φωνές των παιδιών της παιδικής χορωδίας του Νέου Ωδείου Έδεσσας, υπό τη διεύθυνση της Θεοδώρας Γκουράνη. Η χορωδία τραγούδησε παραδοσιακά και σύγχρονα τραγούδια με το διαχρονικό μήνυμα της αγάπης και συναδέλφωσης του κόσμου, σύμφωνα με το πνεύμα των Χριστουγέννων, ενώ έκλεισε το πρόγραμμά της ψέλνοντας τα κάλαντα. Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου είναι ο Γιάννης Γκουράνης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης ευχήθηκε σ' όλους «Χρόνια Πολλά, με υγεία και δύναμη για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους». Με την ευκαιρία, τόνισε τη σημασία της αγάπης για τον συνάνθρωπο. Αναφέρθηκε επίσης στην αποστολή και τον σημαντικό ρόλο των υπαλλήλων της Περιφέρειας στην εξυπηρέτηση των πολιτών και την ανάγκη για συνεργασία μεταξύ των τμημάτων για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Αντώνης Τζάκος, ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους, το Νέο Ωδείο της Έδεσσας για τη συμμετοχή του στην εκδήλωση και ευχήθηκε και αυτός για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την εμφάνιση του Αη Βασίλη ο οποίος, κτυπώντας το κουδούνι του, μοίρασε στα παιδιά δώρα.

Δημοσιεύτηκε στις 23 Δεκεμβρίου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:19 - Στοχευμένο workshop για την Τεχνητή Νοημοσύνη και τη χρηματοδότηση καινοτόμων επιχειρήσεων από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

11:14 - Λιτόχωρο: Κλειστό τμήμα δρόμου λόγω έργων ΔΕΔΔΗΕ στις 17-19 Οκτωβρίου (08:00-14:00)

11:12 - VEGORITIDA APPLE FESTIVAL – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

11:09 - ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ

19:52 - Ευχαριστήριο του Δήμου Δίου-Ολύμπου προς το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης για τη συμμετοχή του στα εγκαίνια της «19ης Γιορτής του Αγρότη & Κτηνοτρόφου»

19:50 - Συνελήφθη ένα άτομο για 13 κλοπές και διαρρήξεις καταστημάτων, που έγιναν τον τελευταίο μήνα στην Βέροια

19:49 - Σάκης Αρναούτογλου: Οι Κάτοικοι της Αχλάδας Φλώρινας αντιμέτωποι με κρατική αδιαφορία – Η Κομισιόν ρίχνει το βάρος στην Ελληνική Κυβέρνηση.

19:47 - Θεοδώρα Τζάκρη – Ευχές στον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Στέφανο Δέβρελη

19:46 - ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Ορίζοντας» του Δήμου Έδεσσας

19:43 - Τρέχουμε …Δεν κοιμόμαστε. Το μεγαλύτερο νυχτερινό δρομικό πάρτυ της χώρας με τους ΟΝΙΡΑΜΑ στους Αμπελόκηπους