Pellanet

Χάλκινο η Μαρία Σαμαρίνου στην κατάβαση, στους διεθνείς αγώνες στο Μπόροβιτς

10ος ο Ιωάννης Πρώιος στους άνδρες, επίσης στην τεχνική κατάβαση
Η Μαρία Σαμαρίνου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, στις γυναίκες, στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης, στον διεθνή αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Μπόροβιτς της Βουλγαρίας. Με συνολικό χρόνο 2:04.82 και 85,22 βαθμούς FIS έκανε εξαιρετική κούρσα και δίκαια νίκησε αθλήτριες με καλύτερη βαθμολογία. Η Σαμαρίνου δεν ήταν το ίδια καλή στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση. Την πρώτη μέρα κατέλαβε την 7η θέση με χρόνο 2:41.41 και 166.26 βαθμούς FIS Από τους άνδρες την καλύτερη εμφάνιση την έκανε ο Ιωάννης Πρώιος που κατέλαβε την 5η θέση, στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης. Ο συνολικός χρόνος του 1:56.96 και 58,15 βαθμούς FIS, έκανε ατομικό ρεκόρ βελτιώνοντας αισθητά τη διεθνή του βαθμολογία. Ο ίδιος στην γιγαντιαία τεχνική κατάβαση ήταν και πάλι ο καλύτερος έλληνας αθλητής και με συνολικό χρόνο 2:28.93 και 76,33 βαθμούς FIS έκανε ατομικό ρεκόρ και κατετάγη στη 10η θέση.
«Οι αθλητές μας αρχίζουν να βρίσκουν τον καλό τους εαυτό και να φορμαρίζονται ενόψει των παγκοσμίων πρωταθλημάτων που ακολουθούν. Το αγωνιστικό 4ήμερο στη Βουλγαρία ήταν πετυχημένο για το σύνολο των αθλητών μας αφού σχεδόν όλοι και όλες βελτίωσαν τη διεθνή βαθμολογία τους», δήλωσαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Μιχάλης Ζουράρης και Ευάγγελος Πρώιος.

Displaying chionodromia_o_dt_15_2015_02_05_samarinou_maria_f2.jpg

Δημοσιεύτηκε στις 6 Φεβρουαρίου, 2015


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:37 - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

14:34 - «Οδηγίες της ΔΑΟΚ Πέλλας για τη συγκομιδή και την εμπορία ακτινιδίων»

13:58 - Κώστας Τσιάρας: Να επενδύσουμε στην ποιότητα και ανταγωνιστικότητα των αγροτικών προϊόντων- Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη- Από κοινού με την επιστημονική κοινότητα και τις τοπικές κοινωνίες οι λύσεις για τη μυδοκαλλιέργεια

13:50 - Λάκης Βασιλειάδης: Επίσκεψη στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Π.Ε. Πέλλας

15:38 - Επίσκεψη Δημάρχου Πέλλας στις εγκαταστάσεις της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών – Ικανοποίηση των εκθετών για την αναβάθμισή της

14:08 - Με πατινάδα 18 πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Πέλλας ξεκινά η Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών

14:06 - MΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: “Κάποιοι αποφεύγουν να μιλήσουν καθαρά. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πει με ποιους είναι και με ποιους δεν είναι.”

14:04 - ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

11:20 - «Επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας κου Δημητρίου Βαρτζόπουλου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών»

11:15 - Θερινό σινεμά και τον Σεπτέμβριο στην Έδεσσα