Pellanet

Αρχίζουν από σήμερα οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα Νέων Αγροτών

Από σήμερα, Πέμπτη, 15 Μαρτίου αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για όσους ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα για τους νέους αγρότες.

Η δεύτερη πρόσκληση αφορά τις Περιφέρειες της Στερεάς Ελλάδας, των Ιονίων Νήσων, της Αττικής, της Ηπείρου και του Νοτίου Αιγαίου, με τον προϋπολογισμό να ανέρχεται στα 26.667.500 ευρώ.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για στήριξη μέσω του προγράμματος έχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα. Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του ενώ δεν θα πρέπει να έχει υπερβεί το 41ο. Παράλληλα, θα πρέπει να είναι μόνιμος κάτοικος των παραπάνω Περιφερειών και δεν θα πρέπει να έχει ασκήσει κατά τα τελευταία πέντε χρόνια γεωργική επαγγελματική δραστηριότητα.

Η γεωργική εκμετάλλευση του υποψηφίου θα πρέπει να είναι ιδιόκτητη, μισθωμένη ή συνδυασμός τους, να έχει μέγεθος παραγωγικής δυναμικότητας (εκφρασμένη ως τυπική απόδοση) από 8.000 έως 100.000 ευρώ και το σύνολο της πρέπει να έχει περιληφθεί στην Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης κατά το έτος αναφοράς της αίτησης στήριξης προς ένταξη στο υπομέτρο.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) που λειτουργεί στον ιστότοπο http://www.ependyseis.

Πηγη:zougla.gr

Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαρτίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:51 - Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο σε περιοχή των Σερρών

09:09 - To αριστουργηματικό μπαλέτο «Ζιζέλ» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης από την Κρατική Όπερα της Βουδαπέστης

17:45 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΞ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

17:39 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑΙΑ

16:58 - Πραγματοποιήθηκε στη Σκύδρα η εκδήλωση για την Ποντιακή χορευτική παράδοση

16:21 - Η ομάδα βόλεϊ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ολοκλήρωσε τον Α’ Γύρο του πρωταθλήματος της Β Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών

16:17 - EDESSACITYCARD-SHOPFORTRAVELDAY

18:21 - Φρένο στον πολιτισμό που θεμελίωσε ο Γαζή Εβρενός στα Γιαννιτσά

15:00 - Διεθνές συνέδριο «Ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων, Ίππαρχος ο Ρόδιος και οι Συμιακοί Ήρωες του Βυθού».

12:49 - Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προσεγγίζει τουριστικά την ολλανδική αγορά