Pellanet

Για αρνητικές επιπτώσεις που δέχεται ήδη η αγελαδοτροφία

από την εφαρμογή της διάταξης για επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του γάλακτος κάνει λόγο ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας.
«Οι γαλακτοβιομηχανίες άρχισαν όχι μόνο να ρίχνουν τις τιμές παραγωγού έως και 3 λεπτά το κιλό, αλλά και σε πολλές περιπτώσεις σταμάτησαν τη συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς, αφού πλέον ανοίγει ο δρόμος... των εισαγωγών», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του. «Δυστυχώς», προσθέτει, «ο ΣΕΚ επιβεβαιώθηκε απόλυτα όταν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο δήλωνε, ότι η αύξηση της ζωής του φρέσκου γάλακτος πέραν των 5 ημερών θα αποτελέσει θανατηφόρο χτύπημα για την ελληνική αγελαδοτροφία και θα καταφέρει ένα ακόμα πλήγμα στο ήδη επιβαρυμένο σήμερα με 2 δισ. ευρώ ελλειμματικό ισοζύγιο αγροτικών προϊόντων και τροφίμων».

Δημοσιεύτηκε στις 11 Απριλίου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:14 - Δήμος και νοσοκομείο στα Γιαννιτσά απαξίωσαν ευεργέτες

10:12 - Σε δωρεά ειδικού οχήματος για παιδιά με αναπηρία στο δήμο Σητείας προχώρησε η Βουλή των Ελλήνων

10:06 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστό το ΚΕΠ Λεπτοκαρυάς σήμερα Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025

10:04 - Λάκης Βασιλειάδης: Ολοκληρώθηκε σε μεγάλο βαθμό η κατασκευή του γηπέδου 5Χ5 στην περιοχή Πηγές Αραβησσού.

10:02 - ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

12:07 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: ‘Στόμα Υγειές, Νους Υγιής”

10:59 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

10:58 - ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Β΄ ΣΤΑΣΗ)

10:05 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ”Φυσικοθεραπεία σε όλες τις ηλικίες”

09:59 - Άμεσες απαντήσεις ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η τραγική υπόθεση-φιάσκο της αποστολής των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη