Pellanet

18-07-2016 Ενημερωτικό Δελτίο Τελευταίου 24ωρου ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου κλοπή οχήματος από οικία στην Χαλκιδική. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 19χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο προαναφερόμενος τον προηγούμενο μήνα αφαίρεσε από τη αυλή του σπιτιού 77χρονης ημεδαπής Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο το οποίο βρέθηκε σε περιοχή της Χαλκιδικής και αποδόθηκε στην νόμιμο κάτοχο του.
Χθες (17-07-2016) το βράδυ στο 38ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Σερρών – Καβάλας (Δημοτικό Διαμέρισμα Σιδηροδρομικού Σταθμού Αγγίστας), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 4 ημεδαποί ηλικίας 27 (οδηγός), 22, 22 και 25 ετών, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε γέφυρα και ακολούθως ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 25χρονου συνοδηγού και τον τραυματισμό των λοιπών επιβαινόντων. Οι τραυματίες με σταθμούς Ε.Κ.Α.Β. μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία των Σερρών και της Δράμας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πρώτης Σερρών.

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουλίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

17:55 - Δήμος Έδεσσας Άθληση για Όλους

12:51 - Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας