Pellanet

Δράμα: Παρίστανε την πωλήτρια θρησκευτικών εικόνων και έκλεψε 73χρονη

Στη σύλληψη μίας 36χρονης προχώρησαν το περασμένο Σάββατο οι αστυνομικές αρχές της Δράμας, καθώς προσποιούμενη την πωλήτρια θρησκευτικών εικόνων, αφαίρεσε τρεις χρυσές αλυσίδες από 73χρονη.

Ειδικότερα, συνελήφθη προχθές (16-6-2018) το βράδυ, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 36χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρα απάτης.

Συγκεκριμένα, προχθές το απόγευμα, σε χωριό της Δράμας, η 36χρονη μετέβη σε οικία που βρισκόταν η 73χρονη και αρχικά, προσποιούμενη την πώληση θρησκευτικών εικόνων για την οικονομική ενίσχυση μοναστηριών, επιχείρησε να την εξαπατήσει, ενώ στη συνέχεια αφαίρεσε από την κατοχή της τρεις χρυσές αλυσίδες.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν την 36χρονη.

Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 θρησκευτική εικόνα, 2 σταυρουδάκια και οι αφαιρεθείσες αλυσίδες, οι οποίες αποδόθηκαν στη δικαιούχο τους.

Σημειώνεται ότι η 36χρονη έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για απάτες.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

 

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουνίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

22:33 - Διάλογος του Επιτρόπου Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολου Τζιτζικώστα με νέους από όλη την Ευρώπη για το μέλλον του ευρωπαϊκού τουρισμού

22:30 - Συνεχίζεται η καμπάνια ενημέρωσης σε σχολεία του Δήμου Πέλλας για το Δημ. Συμβούλιο Νέων

22:27 - Αποστολή της Π.Ο.Π.Σ. στις Βρυξέλλες – Για πρώτη φορά συζητείται το θέμα της Γενοκτονίας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

22:24 - Ενημερωτικό Περίπτερο για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου εν όψει της 19ης Μαΐου 2026

22:20 - Αναλυτικό πρόγραμμα και φωτογραφίες για το 7ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού “Compartments Dance Project” στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, 17-31 Μαΐου

15:53 - ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π. ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ

12:53 - Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργικών Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών 2026

12:19 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

12:17 - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΕΝΙΑ

12:14 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων Μουσείου Γέσιου- Μάιος 2026