Pellanet

Ενημερωτικό αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Σύλληψη για ναρκωτικά:

Συνελήφθη χθες (4-7-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 35χρονος ημεδαπός, καθώς σε αστυνομικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δύο σπίτια που χρησιμοποιούσε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 196,7 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Εξιχνίαση κλοπής:

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς, σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 19 και 18 ετών, καθώς από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το Μάιο του 2017 σε περιοχή του Κιλκίς, διέρρηξαν κυλικείο σχολικού συγκροτήματος και αφαίρεσαν προϊόντα αξίας 150 ευρώ και μικρό χρηματικό ποσό.

Συλλήψεις για κλοπή:

Συνελήφθησαν χθες (4-7-2017) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, ένας 69χρονος και μία 41χρονη, υπήκοοι Ρουμανίας, καθώς αφαίρεσαν από κατάστημα τροφίμων προϊόντα αξίας 30 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα:

Συνελήφθη σήμερα (5-7-2017) τα ξημερώματα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο στο όχημα που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει συσκευασίες με ποσότητες καπνού συνολικού βάρους 5.050 γραμμαρίων, που είχε εισάγει χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Ο λαθραίος καπνός κατασχέθηκε προκειμένου να αποσταλεί στο αρμόδιο Τελωνείο. Επιπλέον κατασχέθηκε το όχημα του 26χρονου, ως μέσο τέλεσης λαθρεμπορίας. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.

Σχηματισμός δικογραφίας για απάτη:

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας σε βάρος ενός 24χρονου υπηκόου Ρουμανίας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, απέσπασε από 42χρονο ημεδαπό, το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ, αναρτώντας σε ιστοσελίδα του διαδικτύου αγγελία πώλησης δικύκλου που δεν του ανήκε.

Δημοσιεύτηκε στις 5 Ιουλίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27

13:12 - Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος γυναίκας που έγινε τον περασμένο Ιούνιο στην Αλεξάνδρεια

13:08 - Μια Μαγική Βραδιά Κάτω από την Πανσέληνο: Ο Απόηχος της Συναυλίας του Κώστα Χατζή στην Έδεσσα

18:15 -  Ώρες ευθύνης για τους βουλευτές της Πέλλας δεν αντέχει η . κόκκινη γέφυρα .

11:55 - «ΜΑΓΙΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ»