Pellanet

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Σύλληψη για απόπειρα κλοπής και εξιχνίαση κλοπών Συνελήφθη χθες (29-08-2016) το μεσημέρι σε περιοχή των Γιαννιτσών από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι λίγο νωρίτερα, προσποιούμενος τον πελάτη, προσπάθησε να αφαιρέσει προϊόντα από σούπερ μάρκετ, χωρίς να τα καταφέρει. Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν διάφορα προϊόντα, τα οποία όπως προέκυψε όπως την έρευνα είχε αφαιρέσει το προηγούμενο διάστημα από δύο καταστήματα (σούπερ μάρκετ) στην ίδια περιοχή. Επιπλέον, ο 35χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης, διότι κατά τον έλεγχο δήλωσε στους αστυνομικούς ψευδή στοιχεία ταυτότητας.
Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αυτοκινήτων Συνελήφθησαν χθες (29-08-2016) τα  ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, δύο ημεδαποί ηλικίας 45 και 29 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί αυτοκινήτων. Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να μεταφέρουν ως οδηγοί με δύο αυτοκίνητα, συνολικά 10 αλλοδαπούς, οι οποίοι κατείχαν νόμιμα έγγραφα για την παραμονή τους στη χώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Σχηματισμός δικογραφίας για  κλοπή Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας σε βάρος 15χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα προχθές (28-08-2016) στη Βέροια, εκμεταλλευόμενος ολιγόλεπτη απουσία ιδιοκτήτη περιπτέρου, αφαίρεσε μέσα από το περίπτερο το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

 

Δημοσιεύτηκε στις 30 Αυγούστου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:51 - 10η Ημερίδα για τα Μαθηματικά στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

11:37 - Το Νοσοκομείο Γιαννιτσών στηρίζει τη μητέρα, στηρίζει τις δράσεις για υγιή βρέφη, στηρίζει και ευαισθητοποιεί για την αξία του μητρικού θηλασμού

11:31 - Η Νέα Πέλλα γερνάει, το ΚΑΠΗ παραμένει κλειστό και οι ηλικιωμένοι στη μοναξιά τους

10:53 - ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ 2026

19:21 - Εγκληματική αδράνεια για το κλειστό ΚΑΠΗ της Νέας Πέλλας. Ποιοι βολεύονται!

11:41 - FoodTech Hackathon 2026

11:30 - Τιμητική βράβευση του Νίκου Γεωργιάδη από την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας

13:10 - Στηρίζουμε την 24ωρη απεργία της ΔΟΕ και την 3ωρη στάση εργασίας της ΟΛΜΕ την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2026

12:58 - «Check in για 2» ΕΔΕΣΣΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00

12:55 - «Check in για 2» ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00