Pellanet

EΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

 

Σύλληψη για παράβαση της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα Συνελήφθη χθες (19-09-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Καλλικράτειας, ένας 30χρονος υπήκοος Ρουμανίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 100 πακέτα αδασμολόγητων τσιγάρων. Τα λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν και θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.
Συλλήψεις για ναρκωτικά Συνελήφθη χθες (19-09-2016) το πρωί στην Κατερίνη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης ένας 59χρονος ημεδαπός, διότι σε αιφνιδιαστικό έλεγχο διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στο σπίτι του σε γλάστρα, δενδρύλλιο κάνναβης το οποίο και εκριζώθηκε.

Συνελήφθη χθες (19-09-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης βάρους 1,4 γραμμαρίων, καθώς και 2 ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν διέθετε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.

Διακεκριμένη περίπτωση κλοπής Χθες (19-09-2016) τα ξημερώματα στο 7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Σερρών - Θεσσαλονίκης στον Λευκώνα Σερρών, 3 άγνωστοι δράστες διέρρηξαν πρατήριο υγρών καυσίμων και αφού παραβίασαν χρηματοκιβώτιο, αφαίρεσαν  από το εσωτερικό του σύμφωνα με εκπρόσωπο της επιχείρησης το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ. Ακολούθως οι δράστες επιβιβάστηκαν σε  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που τους ανέμενε συνεργός τους και διέφυγαν. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.
Ληστεία Χθες το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, 3 άγνωστοι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, διέρρηξαν οικία που διέμενε ζευγάρι ηλικίας 85 ετών (γυναίκα) και 88 ετών και με την χρήση σωματικής βίας τους δέσμευσαν και στη συνέχεια αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και διέφυγαν. Οι παθόντες μεταφέρθηκαν με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. σε νοσοκομείο της περιοχής. Τις έρευνες για την αναζήτηση των δραστών και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανιών.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

22:33 - Διάλογος του Επιτρόπου Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολου Τζιτζικώστα με νέους από όλη την Ευρώπη για το μέλλον του ευρωπαϊκού τουρισμού

22:30 - Συνεχίζεται η καμπάνια ενημέρωσης σε σχολεία του Δήμου Πέλλας για το Δημ. Συμβούλιο Νέων

22:27 - Αποστολή της Π.Ο.Π.Σ. στις Βρυξέλλες – Για πρώτη φορά συζητείται το θέμα της Γενοκτονίας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

22:24 - Ενημερωτικό Περίπτερο για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου εν όψει της 19ης Μαΐου 2026

22:20 - Αναλυτικό πρόγραμμα και φωτογραφίες για το 7ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού “Compartments Dance Project” στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, 17-31 Μαΐου

15:53 - ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π. ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ

12:53 - Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργικών Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών 2026

12:19 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

12:17 - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΕΝΙΑ

12:14 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων Μουσείου Γέσιου- Μάιος 2026