Pellanet

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

 

Σύλληψη για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη χθες (27-09-2016) το απόγευμα στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών ένας 17χρονος ημεδαπός, για απόπειρα κλοπής, διότι τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, διέρρηξε ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 28χρονης και επιχείρησε να το αφαιρέσει.
Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα Συνελήφθη χθες (27-09-2016) το πρωί στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε συσκευασία που περιείχε 162 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού. Ο λαθραίος καπνός θα αποσταλεί στο Τελωνείο Βέροιας για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.
Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις Συνελήφθη χθες (27-09-2016) το πρωί στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του 2 καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 3 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Συνελήφθη χθες (27-09-2016) στη Βέροια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 ετών, για το αδίκημα της ληστείας.

Συνελήφθη χθες (27-09-2016) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 4 καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 22 μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών και του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Σχηματισμός δικογραφίας για αποδοχή προϊόντος εγκλήματος Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας Σερρών σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 54 και 30 ετών, για αποδοχή προϊόντος εγκλήματος. Ειδικότερα, χθες (27-09-2016) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, κατά τον αστυνομικό έλεγχο αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του 54χρονου που οδηγούσε ο 30χρονος, διαπιστώθηκε να φέρει κινητήρα άλλου οχήματος, το οποίο εκλάπη τον Ιούλιο του 2013 από περιοχή της Θεσσαλονίκης. Το παραπάνω αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

 

Δημοσιεύτηκε στις 28 Σεπτεμβρίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές