Pellanet

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

 

 

Σύλληψη για κλοπή Συνελήφθησαν χθες (3-12-2016) το μεσημέρι στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 27χρονος ημεδαπός, για το αδίκημα της κλοπής και ένας 53χρονος υπήκοος Γεωργίας, για αποδοχή και διάθεση προϊόντος εγκλήματος. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, προχθές (2-12-2016) τα ξημερώματα στην Κατερίνη, ο 27χρονος αφαίρεσε ένα ποδήλατο ιδιοκτησίας 23χρονου και στη συνέχεια το πούλησε στον 53χρονο.
Σύλληψη για ναρκωτικά Συνελήφθη χθες (3-12-2016) το μεσημέρι στις Σέρρες από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να κατέχει 19 ανισοβαρείς συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 27,5 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.
Συλλήψεις για λαθρεμπόριο λαδιού Συνελήφθησαν χθες (3-12-2016) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Σάντας, ένας 25χρονος και μία 28χρονη, διότι κατελήφθησαν να διαθέτουν προς πώληση, 20 πλαστικά δοχεία με λάδι, χωρίς τα νόμιμα παραστατικά και την απαιτούμενη άδεια. Τα παραπάνω δοχεία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη χθες (3-12-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να διαθέτει προς πώληση 41 πλαστικά δοχεία με την ένδειξη «έξτρα παρθένο ελαιόλαδο», που περιείχαν λάδι, χωρίς τα νόμιμα παραστατικά και την απαιτούμενη άδεια από το Νόμο. Τα παραπάνω δοχεία κατασχέθηκαν.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη χθες (4-12-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσανδρείας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, για κλοπές.

 

Δημοσιεύτηκε στις 5 Δεκεμβρίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

22:33 - Διάλογος του Επιτρόπου Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολου Τζιτζικώστα με νέους από όλη την Ευρώπη για το μέλλον του ευρωπαϊκού τουρισμού

22:30 - Συνεχίζεται η καμπάνια ενημέρωσης σε σχολεία του Δήμου Πέλλας για το Δημ. Συμβούλιο Νέων

22:27 - Αποστολή της Π.Ο.Π.Σ. στις Βρυξέλλες – Για πρώτη φορά συζητείται το θέμα της Γενοκτονίας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

22:24 - Ενημερωτικό Περίπτερο για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου εν όψει της 19ης Μαΐου 2026

22:20 - Αναλυτικό πρόγραμμα και φωτογραφίες για το 7ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού “Compartments Dance Project” στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, 17-31 Μαΐου

15:53 - ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π. ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ

12:53 - Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργικών Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών 2026

12:19 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

12:17 - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΕΝΙΑ

12:14 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων Μουσείου Γέσιου- Μάιος 2026