Pellanet

Κιλκίς: Προσπάθησε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς με ελιγμούς γιατί μετέφερε παράνομα 9 αλλοδαπούς

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς, για την αποτροπή της παράνομης διακίνησης αλλοδαπών, συνελήφθη εχθές τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 16χρονος αλλοδαπός για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Ειδικότερα, εντοπίσθηκε να οδηγεί όχημα επί της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, στο ύψος των Ευζώνων και σε σήμα των αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου, προσπάθησε να διαφύγει πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Κατά τον έλεγχο του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι είχε επιβιβάσει 9 αλλοδαπούς, από τους οποίους 5 ανήλικοι, με σκοπό την διευκόλυνση της εξόδου τους από τη χώρα.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι ως συνοδηγοί επέβαιναν και 2 ομοεθνείς του 16χρονου, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και 4 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

 

Δημοσιεύτηκε στις 17 Οκτωβρίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:02 - Από τα Γιαννιτσά στην Κρακοβία: Το 1ο Γυμνάσιο σε μια ευρωπαϊκή εμπειρία μάθησης και συνεργασίας.

12:00 - ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ (ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ) ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

11:56 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων της 114ης Επετείου της Απελευθέρωσης των Γιαννιτσών

11:53 - 11ος Νυχτερινός Δρόμος Νερού Έδεσσας – Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2025

11:51 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

11:49 - Η ενεργειακή κρίση κοστίζει δισεκατομμύρια στα ευρωπαϊκά νοικοκυριά, όπως δείχνει νέα έκθεση, ενώ ακτιβιστές διαμαρτύρονται στις Βρυξέλλες

11:47 - Το 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Έδεσσας ανοίγει τις πόρτες του

15:01 - Εναρκτήρια εκδήλωση τού «Λαϊκού Ανοικτού Συνεργατικού Πανεπιστημίου» Δήμου Έδεσσας

14:38 - Ανακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

14:35 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους