Pellanet

Προφυλακιστέοι οι δύο διακινητές ναρκωτικών που συνελήφθησαν στο ΑΠΘ με επεισοδιακό τρόπο

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, μετά την απολογία τους στον ανακριτή, οι δύο αλλοδαποί που είχαν συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα, με την κατηγορία ότι διακινούσαν ναρκωτικά εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Πρόκειται για Αλγερινούς υπηκόους και μεταξύ αυτών ο 22χρονος που λίγες μέρες νωρίτερα είχε βουτήξει με χειροπέδες στον Θερμαϊκό για να ξεφύγει από αστυνομικούς, όταν τον συνέλαβαν, επειδή παρενοχλούσε περαστικούς στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης.

Για το περιστατικό αυτό είχε παραπεμφθεί στο αυτόφωρο, αλλά αφέθηκε ελεύθερος (αυτοδικαίως) καθώς η δίκη του αναβλήθηκε, λόγω απουσίας μαρτύρων.

Λίγα 24ωρα αργότερα, όμως, ο 22χρονος συνελήφθη εκ νέου, αυτή τη φορά σε αστυνομική επιχείρηση στο πανεπιστημιακό κάμπους για κατοχή ναρκωτικών ουσιών που φαίνεται να προορίζονταν προς διακίνηση. Η σύλληψή του, μάλιστα, ήταν επεισοδιακή καθώς στην προσπάθειά του να την αποφύγει, επιχείρησε να περάσει μέσα από τζαμαρία πόρτας, με συνέπεια να τραυματιστεί. Πριν από τον τραυματισμό του φέρεται να πέταξε ένα τσαντάκι με έντεκα μικροδέματα κάνναβης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε κι ένας αναδιπλούμενος σουγιάς.

Κατά την ίδια επιχείρηση, είχε συλληφθεί κι ο 31 ετών συγκατηγορούμενός του διότι, σύμφωνα με την αστυνομία, κατείχε μικροδέμα κάνναβης και χρηματικό ποσό, ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Thestival

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουλίου, 2022


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:11 - Δυο φρέσκα πρόσωπα μπαίνουν στον πολιτικό διάλογο στο Δήμο Πέλλας 

17:08 - «ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ 2026»

16:46 - Κέντρο Καινοτομίας στην Πέλλα, αλλά ποιος θα αναδείξει τον τόπο;

13:15 - Το αγκάθι του Χριστού σιωπηλός μάρτυρας του Γολγοθά στον Αλιάκμονα

17:30 - Έναρξη Δημόσιας Διαβούλευσης για τις Περιοχές Natura 2000

17:28 - Το δημογραφικό ζήτημα στο επίκεντρο του νέου τεύχους του Περιοδικού της Βουλής

17:24 - Τις νέες ευρωπαϊκές στρατηγικές για τα λιμάνια, τη ναυτιλία και τη ναυπηγική βιομηχανία παρουσίασε ο Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολος Τζιτζικώστας – «Εδραιώνουμε την Ευρώπη ως την κορυφαία πλωτή ήπειρο»

17:21 - Εργασίες συντήρησης πρασίνου στη Νέα Εθνική Οδό   Θεσσαλονίκης- Έδεσσας (Παράκαμψη Παραλίμνης) από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

17:17 - Συνελήφθη ανήλικος στην Κατερίνη για παραχάραξη νομισμάτων και διακίνηση καρτών ΑΤΜ – κλώνων, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

13:42 - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για συμμετοχή επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση TUTTOFOOD 2026