Pellanet

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στον Προμαχώνα Σερρών για την πάταξη του λαθρεμπορίου

Συνελήφθησαν χθες (6-7-2017) συνολικά 5 άτομα για εισαγωγή λαθραίων προϊόντων
Κατασχέθηκαν πάνω από 4,5 κιλά λαθραίου καπνού, 130 πακέτα τσιγάρων, 45 λίτρα οινοπνευματωδών ποτών και 1.000 κροτίδες

Συνελήφθησαν χθες (06-7-2017) στην ευρύτερη περιοχή του Προμαχώνα Σερρών, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πάταξη του λαθρεμπορίου, από ειδικά αστυνομικά κλιμάκια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, συνολικά 5 άτομα, για κατά περίπτωση παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα και περί βεγγαλικών.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, συνελήφθησαν:

• Ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι στο αυτοκίνητό του διαπιστώθηκε να μεταφέρει, 92 συσκευασίες με λαθραίο καπνό συνολικού βάρους 3 κιλών και 680 γραμμαρίων.

• Δύο ημεδαποί ηλικίας 43 και 42 ετών, διότι στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, εντοπίσθηκαν 60 πακέτα τσιγάρων και 32 συσκευασίες με λαθραίο καπνό συνολικού βάρους 1.160 γραμμαρίων.

• Ένας 45χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν 70 πακέτα τσιγάρων και 45,2 λίτρα οινοπνευματωδών ποτών.

• Ένας 86χρονος ημεδαπός, διότι στο αυτοκίνητό του, διαπιστώθηκε να κατέχει συσκευασίες με συνολικά 1.000 κροτίδες, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Τα παραπάνω λαθραία προϊόντα, εισήχθησαν παράνομα στη χώρα και κατασχέθηκαν προκειμένου να παραδοθούν στο αρμόδιο Τελωνείο, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν τρία οχήματα των συλληφθέντων ως μέσα λαθρεμπορίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ οι αστυνομικοί έλεγχοι κατά του λαθρεμπορίου θα συνεχιστούν και στο μέλλον με αμείωτη ένταση.

Δημοσιεύτηκε στις 7 Ιουλίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:14 - Δήμος και νοσοκομείο στα Γιαννιτσά απαξίωσαν ευεργέτες

10:12 - Σε δωρεά ειδικού οχήματος για παιδιά με αναπηρία στο δήμο Σητείας προχώρησε η Βουλή των Ελλήνων

10:06 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστό το ΚΕΠ Λεπτοκαρυάς σήμερα Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025

10:04 - Λάκης Βασιλειάδης: Ολοκληρώθηκε σε μεγάλο βαθμό η κατασκευή του γηπέδου 5Χ5 στην περιοχή Πηγές Αραβησσού.

10:02 - ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

12:07 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: ‘Στόμα Υγειές, Νους Υγιής”

10:59 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

10:58 - ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Β΄ ΣΤΑΣΗ)

10:05 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ”Φυσικοθεραπεία σε όλες τις ηλικίες”

09:59 - Άμεσες απαντήσεις ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η τραγική υπόθεση-φιάσκο της αποστολής των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη