Pellanet

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στον Προμαχώνα Σερρών για την πάταξη του λαθρεμπορίου

 

Συνελήφθησαν  στην ευρύτερη περιοχή του Προμαχώνα Σερρών, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πάταξη του λαθρεμπορίου, από ειδικά αστυνομικά κλιμάκια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, συνολικά 4 άτομα, για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, συνελήφθησαν:

  • Ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρει στο αυτοκίνητό του, 100 πακέτα λαθραίων τσιγάρων. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.
  • Ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι στο όχημα που οδηγούσε, εντοπίσθηκαν 20 συσκευασίες με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους 2 κιλών. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.
  • Ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι στο αυτοκίνητό του μετέφερε σε δοχεία, 80 λίτρα βενζίνης. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.
  • Ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να κατέχει 60 πακέτα λαθραίων τσιγάρων. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.

Τα παραπάνω λαθραία καπνικά προϊόντα και καύσιμα, εισήχθησαν παράνομα στη χώρα και κατασχέθηκαν προκειμένου να παραδοθούν στο αρμόδιο Τελωνείο, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν τρία οχήματα των συλληφθέντων ως μέσα τέλεσης λαθρεμπορίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ οι αστυνομικοί έλεγχοι κατά του λαθρεμπορίου συνεχίζονται.

Δημοσιεύτηκε στις 27 Αυγούστου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:51 - 10η Ημερίδα για τα Μαθηματικά στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

11:37 - Το Νοσοκομείο Γιαννιτσών στηρίζει τη μητέρα, στηρίζει τις δράσεις για υγιή βρέφη, στηρίζει και ευαισθητοποιεί για την αξία του μητρικού θηλασμού

11:31 - Η Νέα Πέλλα γερνάει, το ΚΑΠΗ παραμένει κλειστό και οι ηλικιωμένοι στη μοναξιά τους

10:53 - ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ 2026

19:21 - Εγκληματική αδράνεια για το κλειστό ΚΑΠΗ της Νέας Πέλλας. Ποιοι βολεύονται!

11:41 - FoodTech Hackathon 2026

11:30 - Τιμητική βράβευση του Νίκου Γεωργιάδη από την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας

13:10 - Στηρίζουμε την 24ωρη απεργία της ΔΟΕ και την 3ωρη στάση εργασίας της ΟΛΜΕ την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2026

12:58 - «Check in για 2» ΕΔΕΣΣΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00

12:55 - «Check in για 2» ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00