Pellanet

Συλλήψεις και εξιχνίαση κλοπής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εξιχνίαση κλοπής:

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας, σε βάρος 26χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα τον Ιούλιο του 2017 μπήκε σε κατάστημα ψιλικών προσποιούμενος τον πελάτη και αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο ιδιοκτησίας 61χρονου, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας  περί όπλων:

Συνελήφθη χθες (4-8-2017) στη Βέροια από αστυνομικούς της Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι κατά σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία σιδερογροθιά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας.

Σύλληψη για ναρκωτικά:

Συνελήφθη χθες (4-8-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει μία συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία και κατασχέθηκε.

Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα:

Συνελήφθησαν χθες (4-8-2017) στον Προμαχώνα,  από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, στο πλαίσιο καθημερινών και στοχευμένων ελέγχων, 4 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για εισαγωγή και μεταφορά λαθραίων προϊόντων. Συγκεκριμένα:

Ø  συνελήφθη 59χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε στο όχημα που επέβαινε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε δοχείο 30 λίτρα πετρελαίου, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.

Ø  συνελήφθη 23χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει 4 δοχεία που περιείχαν συνολικά 34 λίτρα πετρελαίου, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου.

Ø  Συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο στο όχημα που οδηγούσε, βρέθηκαν 22 φιάλες αλκοολούχων ποτών, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.

Συνελήφθη 23χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι κατά τον έλεγχο στο όχημά του, διαπιστώθηκε να μεταφέρει σε δοχεία συνολικά 20 λίτρα οινοπνευματώδους ποτού, για τα οποία δεν  είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Τα παραπάνω λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο. Επιπλέον κατασχέθηκαν τα οχήματα των συλληφθέντων ως μέσα τέλεσης λαθρεμπορίας.

 

 

 

Δημοσιεύτηκε στις 5 Αυγούστου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

09:26 - Βουλγαρία: Εγκρίθηκε η ίδρυση κρατικών καταστημάτων που θα πωλούν τοπικά προϊόντα με κέρδος έως 10%

10:14 - Δήμος και νοσοκομείο στα Γιαννιτσά απαξίωσαν ευεργέτες

10:12 - Σε δωρεά ειδικού οχήματος για παιδιά με αναπηρία στο δήμο Σητείας προχώρησε η Βουλή των Ελλήνων

10:06 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστό το ΚΕΠ Λεπτοκαρυάς σήμερα Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025

10:04 - Λάκης Βασιλειάδης: Ολοκληρώθηκε σε μεγάλο βαθμό η κατασκευή του γηπέδου 5Χ5 στην περιοχή Πηγές Αραβησσού.

10:02 - ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

12:07 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: ‘Στόμα Υγειές, Νους Υγιής”

10:59 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

10:58 - ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Β΄ ΣΤΑΣΗ)

10:05 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ”Φυσικοθεραπεία σε όλες τις ηλικίες”