Pellanet

Συλλήψεις και εξιχνίαση κλοπής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εξιχνίαση κλοπής Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 16χρονου και 15χρονης, καθώς από την έρευνα προέκυψε ότι την 3-10-2017, προσποιούμενοι τους πελάτες, μπήκαν σε κατάστημα υποδημάτων στην πόλη των Σερρών και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.
Συλλήψεις για ναρκωτικά   · Συνελήφθησαν χθες (5-10-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλλικράτειας, δύο ημεδαποί ηλικίας 24 και 21 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχουν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 23,78 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

· Συνελήφθη χθες (5-10-2017) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας 52χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης και σπόροι κάνναβης βάρους 27 γραμμαρίων.

· Συνελήφθη χθες (5-10-2017) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να κατέχει σε αγροικία του, ποσότητα κάνναβης βάρους 13,2 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

· Συνελήφθη χθες (5-10-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να κατέχει στην οικία του, μικροποσότητα κάνναβης και 10 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες με 150 γραμμάρια καπνού και 20 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα Συνελήφθησαν χθες (5-10-2017) στην ευρύτερη περιοχή του Προμαχώνα, από αστυνομικούς  του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για το λαθρεμπόριο:

Ø  Ένας 74χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα, δοχεία με 60 λίτρα βενζίνης, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Ø  Ένας 63χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα, 12 φιάλες αλκοολούχων ποτών και συσκευασίες με καπνό βάρους 1,6 κιλών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα παραπάνω λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο. Επιπλέον, κατασχέθηκαν τα οχήματα των συλληφθέντων.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων Συνελήφθη χθες (5-10-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαινε διαπιστώθηκε να κατέχει, ένα πιστόλι κρότου με γεμιστήρα, ένα εξάρτημα ρίψης φωτοβολίδων, 37 φυσίγγια κρότου και ένα σπρέι πιπεριού, τα οποία και κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.
Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη χθες (5-10-2017) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 32χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και παράνομη κατακράτηση.

                                                      

Δημοσιεύτηκε στις 6 Οκτωβρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

22:33 - Διάλογος του Επιτρόπου Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολου Τζιτζικώστα με νέους από όλη την Ευρώπη για το μέλλον του ευρωπαϊκού τουρισμού

22:30 - Συνεχίζεται η καμπάνια ενημέρωσης σε σχολεία του Δήμου Πέλλας για το Δημ. Συμβούλιο Νέων

22:27 - Αποστολή της Π.Ο.Π.Σ. στις Βρυξέλλες – Για πρώτη φορά συζητείται το θέμα της Γενοκτονίας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

22:24 - Ενημερωτικό Περίπτερο για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου εν όψει της 19ης Μαΐου 2026

22:20 - Αναλυτικό πρόγραμμα και φωτογραφίες για το 7ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού “Compartments Dance Project” στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, 17-31 Μαΐου

15:53 - ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π. ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ

12:53 - Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργικών Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών 2026

12:19 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

12:17 - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΕΝΙΑ

12:14 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων Μουσείου Γέσιου- Μάιος 2026