Pellanet

Συλλήψεις και εξιχνίαση κλοπών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εξιχνίαση κλοπών
  •  Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 51χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο διάστημα, μπήκε παράνομα σε περιφραγμένο χώρο συνεργείου αυτοκινήτων και αφαίρεσε διάφορα εξαρτήματα συνολικής αξίας 200 ευρώ.
  •  Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα τον Ιούλιο του 2017, παραβίασε παρεκκλήσι στο Κιλκίς, χωρίς όμως να καταφέρει να αφαιρέσει κάτι από το εσωτερικό του.
Συλλήψεις για ναρκωτικά Συνελήφθησαν χθες (8-3-2018) το βράδυ στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 4 ημεδαποί ηλικίας 48, 43, 31 και 28 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ερευνών, βρέθηκαν στην κατοχή τους κατά περίπτωση και κατασχέθηκαν:

  •         συνολική ποσότητα ηρωίνης βάρους 13,2 γραμμαρίων,
  •         4 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και
  •         χρηματικό ποσό των 370 ευρώ.

Σύλληψη για κλοπή Συνελήφθη χθες (8-3-2018) το απόγευμα στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 41χρονη ημεδαπή, διότι σε χώρο περιπτέρου χωρίς να γίνει αντιληπτή, αφαίρεσε  ένα κινητό τηλέφωνο και μία τραπεζική κάρτα 50χρονου.
Σύλληψη για παράνομο έρανο Συνελήφθη χθες (8-3-2018) το μεσημέρι στην Έδεσσα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, 29χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να διενεργεί παράνομο έρανο για λογαριασμό φιλανθρωπικής οργάνωσης, διαθέτοντας προς πώληση περιοδικά και έντυπα. Από την κατοχή του κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 26 ευρώ, ως προερχόμενο από τον παράνομο έρανο, καθώς και το έντυπο υλικό. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνεται και 29χρονη ημεδαπή, νόμιμη εκπρόσωπος της φιλανθρωπικής οργάνωσης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας.
Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα
  •  Συνελήφθησαν χθες (8-3-2018) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 54 και 44 ετών, καθώς διαπιστώθηκε να έχουν εισάγει και να μεταφέρουν με όχημα, 168 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.
  •  Συνελήφθη χθες (8-3-2018) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης - Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 59χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 15 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

 

 

Δημοσιεύτηκε στις 9 Μαρτίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

12:35 - ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΘΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΗΣ

19:44 - Απάτη: Στην Πέλλα οι νεκροί ποτίζουν χωράφια!

19:42 - Στη δεξίωση για το νέο έτος του Επιμελητηρίου Πέλλας ο Λάκης Βασιλειάδης

19:39 - Εδεσσαϊκό Καρναβάλι-Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2025 – Επίσημη Έναρξη Καρναβαλιού –

19:36 - Ισχυρό μήνυμα στήριξης του Έβρου και συνολικά της Θράκης από τον ΥπΑΑΤ, Κώστα Τσιάρα – Τα μέτρα που ανακοίνωσε σε σύσκεψη με παραγωγούς στην Αλεξανδρούπολη

19:35 - Συνελήφθη ένα άτομο στην Ημαθία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

19:33 - Στην ετήσια εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πέλλας ο ΥφΑΑΤ, Διονύσης Σταμενίτης

19:30 - ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ-Έναρξη του Προγράμματος “(Interreg VI-B) NEXT Black Sea Basin Programme”

14:43 - Εξιχνιάστηκαν 8 κλοπές που έγιναν τον περασμένο Νοέμβριο και Δεκέμβριο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

14:36 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ