Pellanet

Συλλήψεις και κλοπές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εξιχνίαση κλοπής:

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονης ημεδαπής, καθώς από την έρευνα προέκυψε ότι την 3-7-2017 στις Σέρρες, αφαίρεσε από την κατοχή 65χρονου, με τη μέθοδο της απασχόλησης, ένα πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

Σύλληψη για ναρκωτικά:

Συνελήφθη σήμερα (9-7-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μικροποσότητα κοκαΐνης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα:

Συνελήφθη χθες (8-7-2017) το πρωί στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, ένας 37χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο στο όχημα που οδηγούσε διαπιστώθηκε να μεταφέρει συνολικά 204 λίτρα αλκοολούχων ποτών στις συσκευασίες τους, που είχε εισάγει παράνομα. Τα λαθραία ποτά κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Επίσης κατασχέθηκε το όχημα του 37χρονου, ως μέσο τέλεσης λαθρεμπορίας. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση:

Συνελήφθη χθες (8-7-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, μία 40χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 1 έτους, για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.

Ληστεία:

Σήμερα (9-7-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής, 4 άγνωστοι, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, παραβίασαν κατοικία, εισήλθαν σε αυτή και αφού ακινητοποίησαν το ζευγάρι των ιδιοκτητών και άλλα δύο άτομα που υπήρχαν μέσα στο σπίτι, αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα. Τις έρευνες για την ανακάλυψη των δραστών και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου.

Δημοσιεύτηκε στις 9 Ιουλίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

15:02 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

14:32 - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΜΕΝΟΙΚΙΟ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ! ΚΟΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 3 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

14:29 - Λάκης Βασιλειάδης: Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών

14:25 - 1η ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΡΑΛΑΖΟ

14:21 - ΟΥΤΕ “ΠΡΑΣΙΝΟ”, ΟΥΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Φ/Β ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΑ ΜΠΑΛΑΙΪΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ.

14:27 - Ανακοίνωση Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας

14:22 - Ο Προέδρος της Βουλής σε εκδήλωση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

14:19 - Στην Κρύα Βρύση με παραγωγούς ο ΥφΑΑΤ, Διονύσης Σταμενίτης

14:16 - Ημερίδα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης

14:14 - Υλοποίηση Δράσεων Παράκτιων και Υποβρύχιων Καθαρισμών στη Χαλκιδική από την Περιβαλλοντική Οργάνωση ISEA